Brentford 1-3 Manchester United

Nagyon gyenge első félidő után a manchesteriek végül behúzták a találkozót.


Elhalasztott - de remélhetőleg nem elszalasztott - mérkőzés várt a Vörös Ördögökre ma este, a 17.forduló találkozóját Brentfordban rendezték meg.

 

Öt perc kellett, hogy a United összeszedje magát, addig leginkább az történt a pályán, amit a hazaiak akartak, de csak egy kapu mellé tartó lövésig jutottak.

 

Öt perc után egyre feljebb tudott lépni a vendégcsapat, egyre többet tartózkodott ellenfele térfelén. Szögletekig el is jutottak Ronaldoék, de a védelem menteni tudott.

A 13. percben óriási lehetőséget kapott Jensen. Saját térfélen adta el a labdát a United, Lindelöf remekül szerelt, majd Jensen lőhetett 10 méterről, De Gea azonban nagyot védett. Szögleteket végezhettek el Janelték, 2-3 lövés is sikerült elereszteniük a hazaiaknak, de szerencsére mindegyik elkerülte a kaput.

 

Unalmas percek következtek, mezőnyjáték mellett ápolás zajlott a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. Dalot gondolt egyet és próbált kis izgalmat hozni a találkozó menetébe egy átlövéssel, de kapu mellé tüzelt.

 

A 33. percben Fernandes pocsék szöglete után a hazaiak kontráztak, csak De Gea nagyszerű védésének volt köszönhető, hogy nem szerezte meg a vezetést Toney.

 

Nagyon alacsony színvonalú játék folyt a gyepen, sok pontatlan átadás nem segített a gólhelyzetek kialakításában. 

 

Ismét lehozott egy olyan félidőt Rangnick csapata, mely alatt nem sikerült legalább egyszer eltalálni az ellenfél kapuját.

 

Jól kezdte a második félidőt a United; szöglet után Ronaldo fejese a lécen csattant.

 

A 48. percben nagyon gyors kontrát vezetett a Brentford, de szerencsére ezúttal is a helyén volt De Gea, biztosan védett. 

 

Végre! Járatta a labdát a United, majd a semmiből Fred oldalpassz helyett a kapu elé ívelt, ahol Elanga érkezett és a kapuba bólintott, 1-0 a manchesterieknek!

 

Az 57. percben McTominay cselezgetett, elment 3 ember mellett, majd 25 méterről lőtt, Lossl szögletre mentett.

 

A 62. percben Ronaldo mellel indította Fernandest, aki kapura tört, de ahelyett, hogy gólt lőtt volna, önzetlenül Greenwood elé tálalt, akinek nem volt nehéz dolga, megduplázta a manchesteri előnyt!

 

Cseréltek a csapatok, a változtatás a vendégeknél sült el jobban, ugyanis Fernandes a csereként beálló Rashfordnak is gólpasszt adott, az angol támadó 11 méterről lőtt a rövidbe, 3-0 a Vörös Ördögöknek!

 

Közben a másik kapu előtt Varane és Dalot is mentett, így sem Toney, sem Henry nem tudott szépíteni.

 

Hihetetlen, képtelen kapott gól nélkül lehozni egy meccset a csapat. Így volt ez most is, egy nagy bedobás utáni kavarodást követően Toney passzolt a kapuba 4 méterről, szépített a Brentford.

 

A 93. percben Fernandes módosíthatta volna az eredmény 4-1-re, de Fred átadása után a támadó nagyon flegma megoldást választott.

 

Szerencsére a második 45 perc sokkal jobbra sikerült, mint az első, ez gólokban is megmutatkozott, a United 3-1-re nyert.

 

 

Premier League, 17. forduló, elhalasztott mérkőzés
Brentford 1-3 Manchester United
Community Stadium

 

Vezette: Andre Marriner

 

Brentford: Lossl - Bech-Sorensen, Jansson, Pinnock - Roerslev, Janelt(Baptiste 64.), Norgaard, Jensen(Wissa 67.), Canos(Henry 64.) - Mbeumo, Toney
Nem használt cserék: Fernandez, Stevens, Ghoddos, Forss, Bidstrup, Ajer

 

United: De Gea - Dalot, Lindelöf, Varane, Telles - McTominay(Matic 85.), Fred - Greenwood(Rashford 71.), Fernandes, Elanga - Ronaldo(Maguire 71.)
Nem használt cserék: Heaton, Henderson, Jones, Mata, van de Beek, Martial

 

Gólszerző: Toney 85' illetve Elanga 55', Greenwood 62', Rashford 77'

 

Sárga lap:
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!