Dalot kemény mérkőzésre számít a Burnley ellen

A Manchester United kedd este a Burnley ellen lép pályára a Premier League-ben, Diogo Dalot pedig hangsúlyozta, hogy a csapatnak nagyon észnél kell lennie, ha 3 ponttal szeretnének távozni.


A portugál védő arra számít, hogy a szezon során csupán a második győzelmükre hajtó házigazdák kemény kihívás elé fogják állítani a Vörös Ördögöket.

 

"Nagyon jó meccset játszottunk velük korábban, de éreztük fizikálisan, hogy mennyire intenzívek voltak, különösen a hosszú labdák és a fejpárbajok során. Biztos vagyok benne, hogy ugyan úgy kemény meccset játszunk velük."

 

A szélső védő elmagyarázta, hogy mennyire fontos a figyelem fenntartása egy olyan csapat ellen, mint a Burnley.

 

"Nagy koncentrációra lesz szükségünk a találkozó során. A játék egyes aspektusaiban eléggé egyensúlyban vagyunk és fel kell készülnünk az ellentámadásaikra. MInt minden meccsen, itt is az a dolgunk, hogy nyerjünk."

 

Rangnick novemberi kinevezése óta Dalot gyakrabban jut szerephez a kezdőben, a 22 éves játékos pedig rendkívül hálás a bizalomért.

 

 

"Nagyon örülök, hogy több játékidőt kapok és folyamatosan játszhatok. Nagy önbizalmat ad ez nekem és arra buzdít, hogy mégtöbbet tegyek a csapatért."

 

Dalot hozzátette azt is, hogy egészséges versengés folyik közte és Aaron Wan-Bissaka között.

 

"Számomra nagyon jó, hogy egy olyan játékossal lehetek versenyben a posztért, mint Aaron. Ez egy egészséges rivalizálás annak érdekében, hogy a lehető legjobbat tudjuk nyújtani. Persze azért is küzdünk, hogy megszerezzük a kezdőben a helyet. Mindennap versengünk ezért, de ez jó."

 

A Middlesbrough elleni FA-kupa kiesést követően várhatóan David de Gea visszatér a kapuba a Turf Mooron, Dalot pedig dicsérte a spanyol hálóőrt, akit január hónap legjobbjának választottak a Premier League-ben ihletett formájának köszönhetően.

 

"Ő mindig is nagyon fontos játékosa volt a csapatnak. Számomra ő az egyik valaha volt legjobb kapus, akit láttam meccsen védeni. Boldogok vagyunk, hogy ilyen magas szinten teljesít."

 

A Burnley elleni találkozó csupán a 2. a Unitedre februárban váró 7 mérkőzés közül, Diogo elmondása szerint azonban élvezi a sűrű menetrendet. 

 

"Izgalmas hetek várnak ránk, készen állunk rá és szeretnénk nagyon jó teljesítményt produkálni. Nagyon jó meccs lesz a Burnley elleni, mindamellett, hogy tudjuk, hogy nehéz is lesz. Mindig nehéz az otthonukban játszani, de bízunk abban, hogy hazahozzuk a 3 pontot."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Burnley - Manchester United

Premier League, 24. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!