Casillas: A Real is legyõzte volna a Unitedet

Iker Casillas, a Real Madrid kapusa megvan róla gyõzõdve, hogy nem Európa két legjobb csapata játszotta idén a Bajnokok Ligája döntõjét, és szerinte õk is legyõzték volna a Manchester Unitedet a Wembleyben.


Egyértelmûen kijelenthetõ, hogy a 2011-es Bajnokok Ligája döntõjében a Barcelona minden téren felülmúlta a Manchester Unitedet, ezt tükrözi a Wembleyben szültett 3-1-es végeredmény is, amely többek között a brillírozó Lionel Messi vezérletével alakult ki.

 

Bár a katalánok sikerére már a mérkõzés elõtt sokan nagy pénzösszegben fogadni mertek volna, a Vörös Ördögök részérõl így sincs ok a csüggedésre, ugyanis a legrangosabb európai kupasorozat döntõjében játszani mindig nagy kiváltság, és egyben a csapat nagyságát is jelzi.

 

Nem így vélekedik azonban a spanyol válogatott és a Real Madrid világ-, és Európa-bajnok kapusa, Iker Casillas, aki szerint a Barcelona elleni Bajnokok Ligája elõdöntõje volt az igazi döntõnek beillõ összecsapás, amely eldöntötte, melyik is Európa jelenlegi legjobb csapata, és bármelyik csapat is jutott volna a Wembleybe, átgázolt volna Sir Alex Ferguson fiain.

 

 

"100%-ig hiszem, hogy ha a Madrid jutott volna a döntõbe, akkor mi is teljesen felülmúltuk volna a Manchester Unitedet" - kezdte Casillas.

 

"Azt gondolom, hogy a Barcelona és a Real Madrid közötti elõdöntõben dõlt el, hogy ki ül fel Európa trónjára."

 

"Akkoriban Európa két legjobb csapata mérkõzött meg egymással. A két legjobb csapat Spanyolországban található, ez pedig nagyon pozitív jel a spanyol futball számára."

 

Telegraph

 

 


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!