Murtough: Továbbra is a trófeák megnyerése a cél a Unitednél

John Murtough elmondása szerint a United mindent megtesz a legjobb 4 közé kerülésért a bajnokságban, viszont ragaszkodott ahhoz, hogy ennél a klubnál az elsődleges célnak a trófeák megnyerése kell legyen.


A Vörös Ördögök azért küzdenek, hogy továbbra is maguk mögött tartsák a West Ham, a Tottenham és az Arsenal csapatát, hogy ezzel biztosítani tudják Bajnokok Ligája indulásukat a következő szezonra is, miközben az említett európai sorozatban pedig a legjobb 8 közé jutásért szállnak harcba majd az Atletico Madrid elleni visszavágón.

 

Murtough szerint "A Unitednak nem az a végső célja, hogy a legjobb 4 között végezzen, hanem, hogy trófeákért harcoljon, mindenki ezt akarja."

 

A klub Sport Igazgatója elmondta, hogy egy nagyon alapos folyamat során térképezik fel, hogy ki lehet a megfelelő menedzser, aki majd a nyáron átveszi a csapat irányítását azzal a céllal, hogy a bajnokságban és a nemzetközi porondon is ismét trófeákra legyen esélyes a United.

 

Murtough számára kicsit több idő maradt a feladatok előkészítésére és a keretek is bővülnek azt követően, hogy a klubnál bejelentették, hogy a bevételi adatok szerint növekedés tapasztalható. Ez javarészt annak köszönhető, hogy az élet lassan visszatér a normál kerékvágásba a világjárványt követően. 

 

 

John kiemelte a női csapat szereplését is, akik jelen pillanatban a Női Szuperliga 4. helyén állnak Marc Skinner vezetésével és az U18-as srácok szereplése is fontos tényező, akik az FA Youth Cup elődöntőjébe jutottak.

 

"Összességében nézve azt látjuk, hogy van lehetőség a tovább fejlődésre és ehhez megvan a megfelelő struktúránk is mind a férfi, a női és az akadémiai csapat kapcsán is. Támogatni tudjuk a hosszútávú sikereket és továbbra is keményen dolgozunk és befektetünk ennek érdekében" - mondta Murtough.

 

Richard Arnold Vezérigazgató hozzátette "Futballklubként elsődleges célunk a címek és trófeák megnyerése, ennek érdekében pedig a győztes kultúra kialakítására összpontosítunk. A klub számára egy másik fontos prioritás a szurkolók szerepének erősítése. Szeretném hangsúlyozni, hogy a klubnál mindenki egy világos stratégiát követ, ami pedig nem más, mint, hogy tartós sikereket érjünk el a pályán egy fenntartható modell létrehozásával."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!