Sancho sokat tanul csapattársaitól

Jadon Sancho elismerte, hogy sok mindent próbál ellesni a tapasztaltabb csapattársaitól.


A fiatal szélső az év kezdete óta remek formában játszik, ennek köszönhetően pedig egyike annak a 3 jelöltnek, akik esélyesek a hónap játékosa címre februárban. Sancho úgy érzi, hogy irigylésre méltó helyzetben van, hiszen olyan neves játékosokkal lehet egy öltözőben, mint Raphael Varane, Paul Pogba, vagy Cristiano Ronaldo. 

 

Ez azt jelenti számára, hogy ideális környezetben fejlődhet a játéka, illetve a pályán kívüli életben is hasznosíthatja a társaitól tanultakat. 

 

"nagyon sok nagyszerű játékos van itt körülöttem és a legjobbaktól tanulhatok" - mondta a klubmédiának adott exkluzív interjújában. "Itt van Paul, Raphael és Cristiano, akik nagyon sok jelentős trófeát megnyertek eddig és már az is áldás, hogy egy öltözőben ülhetek velük."

 

"Rengeteget tanulok tőlük a pályán és azon kívül is, különösen ami a teherbírásukat illeti, valamint azt, hogy miként próbálna folyamatosan egyre jobbak lenni. Minden információt begyűjtök tőlük és igyekszem beépíteni a saját játékomba."

 

 

A teherbírás a modern futball egyik legfontosabb része, az angol válogatott játékos ennek tudatában nehéz hónapon van túl és az Atletico Madrid elleni 1-1-et követően korábbi csapatta, a Watford ellen például csak a kispadon kapott helyet a mérkőzés kezdetén. Jadon és társai számára most nincs hétközi mérkőzés és biztosak lehetünk benne, hogy vasárnapra készen fog állni a Manchester City elleni derbire.

 

Arra a kérdésre, hogy mennyire hasznos a pihenés és a regenerálódás a Premier League-ben a játékosok számára azt felelte: "Úgy érzem, hogy ez különösen fontos, főleg akkor ha sűrű a menetrend. Szükség van a lábaknak erőre, főleg, ha szélső vagy, hiszen folyamatosan fel és le mozogsz a pályán."

 

"Határozottan úgy gondolom, hogy fontos, hogy a lábaim minél gyorsabban regenerálódjanak, felépüljenek, hogy a következő találkozón is bírják a tempót. Ez fontos, miközben próbálok mindig önmagam egyre jobb verziója lenni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!