Schmeichel: A kiesés ösztönzőleg kell hasson a játékosokra

Peter Schmeichel, a Manchester United egykori kapusa reméli, hogy a kedd esti Bajnokok Ligája kiesés arra sarkallja majd a játékosokat, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy a legjobb 4-ben végezzenek.


Ralf Rangnick csapatának már csak 9 meccse van hátra a bajnokságból és jelenleg 1 ponttal vannak lemaradva a 4. helye álló Arsenaltól, akiknek még 12 találkozót kell lejátszaniuk a Premier League-ben.

 

Egyértelműen az Ágyúsok számítanak most a favoritnak a 4. helyért zajló küzdelemben, amellyel kvalifikálnák magukat a Bajnokok Ligája következő szezonjára, de Schmeichel bízik abban, hogy a Manchester United végül képes lesz megelőzni Mikel Arteta csapatát.

 

 

"Reménykedem benne, hogy képesek lesznek megcsinálni" - mondta az 1999-ben Bajnokok Ligáját nyerő hálóőr a BBC Radio 5 Live-nak. "Ha megnézzük a játékosok minőségét, és ezek történetét, hogy miket értek el a múltban, akkor biztos vagyok benne, hogy most a büszkeségük nagy törést szenvedett a Bajnokok Ligája kiesés miatt. Jelenleg már csak a Premier League-re kell koncentrálniuk és nagyon bízom benne, hogy a játékosok mindent megtesznek majd a sikerért."

 

"Lehetséges az is, hogy az összes hátralévő meccset megnyerik, nincs lehetőségük a hibákra, de persze ezek is benne vannak a pakliban. Ez a néhány meccs most olyan lesz, mint az, hogy ki nyeri a bajnoki címet és ki búcsúzik a Premier League-től."

 

"Még 9 meccs hátra van, a Liverpool pedig ma Londonban lép pályára az Arsenal ellen. Nem sűrűn fordult elő ilyen, de ma Pool szurkoló leszek és azt kívánom, hogy verjék meg az Arsenalt. Tény, hogy az Ágyúsok remekül teljesítenek mostanában, de a sebezhetőségnek is vannak nyomai náluk. Vannak még meccsek, bár tény, hogy most nem a saját kezünkben van a sorsunk, de le kell játszani a találkozókat, meg kell nyerni azokat, de vitathatatlan, hogy most ők jobb helyzetben vannak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!