De Gea még halogatja döntését

David De Gea eltökélt, hogy csak és kizárólag a 21 éven aluliak Európa-bajnokságára koncentráljon, mielõtt döntene arról, hogy a Manchester Unitedhez igazol-e.


A Premier League bajnokcsapatánál már korábban kijelentették, hogy az Atletico Madrid kapusát tarták Edwin van der Sar méltó utódjának, ezért meg is kezdték az egyeztetést a játékos klubjával.

 

Kedden néhány spanyol lap már arról számolt be, hogy a United megegyezett a spanyol fõvárosi klubbal egy 21 millió eurós (18.8 millió fontos) vételárról De Gea szolgálataiért.

 

Azonban, míg a 20 éves kapustehetség elismerte, hogy szeretne magasabb szinten játszani hétrõl-hétre, kijelentette, nem fog a jövõjével kapcsolatos kérdésben dönteni egészen a dániai U-21-es Eb végéig.

 

De Gea, aki eddig 8 alkalommal védhetett az utánpótlás válogatottban, bár még nem mutatkozhatott be a felnõtt válogatottban, mindenképpen szem elõtt lesz a manchesteriek számára, ugyanis válogatottjával Anglia ellen kezdik meg a nyári tornát.

 

 

"Csak az U-21-es Eb-t követõen vagyok hajlandó beszélni a jövõmrõl" - kezdte.

 

"Jelenleg az a legnagyobb kihívás számomra, hogy gyõzelemhez segítsem a spanyol válogatottat, de általánosságban az a vágyam, hogy a lehetõ legmagasabb szinten teljesíthessek és napról-napra fejlõdjek."

 

Az elõzõ hónap végén De Gea ügyvédje cáfolta, hogy ügyfele bármiben is megegyezett volna a Manchester Uniteddel, hiába vették már biztosra a játékos Old Traffordra igazolását, és õ is megerõsítette, hogy június végéig nem tárgyalnak egy klubbal se. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!