Diarra: Angliába vagy sehova

Lassana Diarra elárulta, hogy ha elhagyná a Real Madridot, akkor csak a Premier League-be szerzõdne vissza, más úticélokat kizárna.


A francia válogatott játékos megerõsítette a skysports.com-nak, hogy ha elkellene hagynia a spanyol fõvárost, akkor csakis az Angliába való visszaszerzõdés gondolata foglalkoztatná.

 

Diarra korábban három angol csapatban, a Chelsea-nél, az Arsenalnál és a Portsmouth-nál is megfordult, mielõtt 2009-ben Madridba költözött volna.

 

Egyes spanyol hírforrások szerint a Real idén nyáron nem gördítene akadályt Diarra távozása elé, ugyanis a középpályásra hosszútávú terveiben nem számít José Mourinho edzõ.

 

Mivel a 26 éves játékos elég nagy népszerûségre tett szert angliai pályafutása során, így nem meglepõ, hogy ezen híreket követõen a Manchester United, a Tottenham és a Liverpool érdeklõdésérõl is beszámolt a helyi sajtó.

 

 

"Ha el kellene hagynom Madridot, akkor csak a Premier League jöhetne szóba" - kezdte a skysports.com-nak.

 

"Nagyon szívesen emlékszem vissza az ott eltöltött idõszakomra, különösen az utolsó évemre a Portsmouthnál, amikor FA kupa gyõztes lettem Madridba igazolásom elõtt."

 

"De most a Real Madridnál játszom, amely a világ legnagyszerûbb klubja." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!