Folytatódik a klubon belüli átszervezés

A The Athletic értesülései szerint a Manchester United átigazolásokért felelős igazgatója, Matt Judge távozik a klubtól.


Úgy tudni, hogy Judge már a felmondási idejét tölti a klubtól való későbbi távozását megelőzően. Arra viszont már nem kell számítani, hogy aktív szerepet vállalna a nyári átigazolási időszak során.

 

Judge állítólag már az elmúlt hetek során elkezdte átértékelni a klubon belüli helyzetét, miután strukturális átalakítások kezdődtek a Manchester Unitednél, amelyek a korábbi ügyvezető alelnök, Ed Woodward távozásával indultak meg.

 

A The Athletic hírforrásai szerint mindkét fél barátsággal válik el egymástól.

 

Judge volt a Vörös Ördögök átigazolásokért és szerződésekért felelős vezetője és már 2014 nyara óta részt vett a United transzfer ügyleteinek bonyolításában.

 

 

A klub korábbi menedzsere, Louis van Gaal egyszerűen csak Ed Woodward "jobbkezeként" hivatkozott Judge-ra és már régóta nagy hatású figura volt az Old Trafford berkein belül.

 

Ezzel rövid időn belül ő a harmadik távozó a háttérstábból, miután a múlt héten Jim Lawlor fő játékosmegfigyelő és a globális megfigyelői hálózat vezetője, Marcel Bout is búcsút intett a klubnak.

 

John Murtough, aki korábban közeli munkakapcsolatban állt Judge-zsal, most stratégiai vezetői szerepet kap a klubon belüli játékosmozgások kapcsán.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!