Zátonyra futottak Young tárgyalásai - jöhet a United?

Egyre közelebb került Ashley Young ahhoz, hogy a hírek szerint 16 millió font ellenében a Manchester Unitedhez igazoljon, miután korábban bejelentett egyeztetése az Aston Villa elnökével, Randy Lernerrel nem jutott eredményre.


Egyre inkább úgy tûnik, hogy Ashley Young a nyártól a Manchester United, és ezzel Sir Alex Ferguson játékosa lehet.

 

Bár eddig úgy tûnt, csak a pletykalapok agyszüleménye, hogy az angol válogatott szélsõ a Vörös Ördögök mezébe öltözik, ugyanis korábban maga Young mondta azt, hogy a szezon végeztével egyeztetni fog klubja elnökével, Randy Lernerrel a közös jövõt illetõen, azonban a várt eredmény, azaz a szerzõdéshosszabbítás valószínûleg elmarad, így megnyílhat az út számára Birminghambõl Manchesterbe.

 

 

Még szombaton is azt mondta, azt követõen, hogy a válogatottban Svájc ellen gólt szerzett a Wembleyben játszott európa-bajnoki selejtezõn, hogy leülnek egyeztetni jövõjét illetõen, ám mára szinte elkerülhetetlennek tûnik a váltás, miután visszautasította villa parkbeli szerzõdéshosszabbítását, így már egyik fél se véli úgy, hogy értelme lenne a további egyeztetéseknek.

 

A játékos klubváltásában egyértelmûen a Manchester United lehet az elsõ számú úticél, akik valószínûleg hajlandóak lennének kifizetni a 16 millió fontos vételárat a sokoldalú szélsõért, aki képes csatárként is játszani.

 

Az ügylet nyélbeütésére valószínûleg a jövõ hétig kell majd várni, ugyanis a játékos szombaton házasságot köt partnerével Nickyvel Hertfordshireben. 

 

Mirror Football


Mirror Football

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!