Harc a Szentek játékosáért

A SkySports.com feltételezése szerint a Manchester United és az Arsenal is szeretné megkaparintani a Southampton fiatal játékosát, Alex Oxlade-Chamberlaint.


Chamberlain lenne a második játékos, akiért küzdenének a felek, ugyanis Phil Jones kegyeiért is az Arsenal és a Manchester United csapott össze, fej-fej mellett haladva, mely csatát végül utóbbi csapat nyerheti meg. A Blackburn védõje már átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatokon és minden bizonnyal csatlakozni fog a Premier League bajnokához.

 

Az Arsenal csapatánál bizakodóak, hogy õk fogják megszerezni a 17 éves Oxlade-Chamberlaint, aki vélhetõleg 15 millió font ellenében távozik majd a Southampton csapatától.

 

 

Azonban a United szétzilálhatja Arsene Wenger terveit, egy jobb ajánlattal magukhoz csábíthatják a csodafiút, aki Ashley Young és Phil Jones mellett a harmadik angol származású igazolása lehetne a Vörös Ördögöknek az idei nyáron.

 

Az Ágyúsok továbbra is favoritok a játékos leigazolásáért folytatott harcban és már hosszú ideje próbálják megszerezni az U21-es angol válogatottat. Januárban már konkrét ajánlatot is terjesztettek a Szentek elé, akkor több hetes egyeztetést követõen, a hónap végén ajánlottak 10 millió fontot, melyet végül Chamberlain csapata elutasított.

 

A Szentek próbálják megtartani nagy jövõ elõtt álló fiatal játékosukat, bár a League One-ból (angol harmadosztály - a szerk.) a Championshipbe (angol másodosztály - a szerk.) való feljutásért járó promóciós díj miatt a klub nem feltétlen szorul arra, hogy tehetséges játékosukat ilyen drágán adják el.

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!