Minden szem David De Geán

Rengeteg oka van, hogy a United szimpatizánsainak miért nem árt követni az U21-esek Európa Bajnokságát, ugyanis Anglia fiataljai a spanyolokéval találkozik majd vasárnap, ahol David De Gea is érdekelt lesz.


Stuart Pearce együttese elsõ összecsapását a spanyolok ellen játsza majd, mely együttesben a United által is megerõsített átigazolási célpont, David De Gea fog védeni. Természetesen a Vörös Ördögök játékosai közül ott lesz Danny Welbeck, Chris Smalling és Tom Cleverley is, akik mindannyian jelentõs szerepet vállalhatnak az angolok esetleges sikereiben.

 

Azonban most a reflektorfénybe leginkább a még Atletico Mardid játékos, David De Gea fog kerülni, a United szimpatizánsai ugyanis nagyon kíváncsiak a hálóõrre, aki a következõ szezontól az egyes mez új tulajdonosa is lehet akár. Sir Alex Ferguson szerint pedig õ az, "akiért érdemes kilátogatni a meccsre". Az elmúlt hónap végén, Gary Neville búcsúmérkõzése után Fergie megerõsítette a találgatásokat, miszerint az érdeklõdés valós a United részérõl De Gea iránt.

 

 

"Õ egy fiatal kapus - nagyon gyors, nyugodt lélekjelenléttel bír és kiváló helyettes lenne Edwin van der Sar számára."

 

De Gea viszont egyelõre még nem döntött jövõjérõl. Bár tisztában van azzal, hogy a United élénken érdeklõdik iránta, ragaszkodik hozzá, a következõ hetekben csak az U21-esek Európa Bajnokságára szeretne fókuszálni, hogy végül gyõzelemre vezethesse együttesét a tornán.

 

"Amíg az Európa Bajnokság le nem zajlik és a dolgok le nem nyugodnak kicsit, nem tudok mit mondani" - nyilatkozta a médiának. "Nem tudom, milyen típusó kapusokat kedvel Sir Alex Ferguson. Én csak egy normális kapus vagyok, egy diszkrét kapus. Az Atletico kapusának lenni teljesen más, mint a Unitedénak és nem vagyok benne egészen biztos, hogy ki lenne Sir Alex számára a megfelelõ ember."

 

Anglia június 12-én, magyar idõ szerint 20:45-kor csap majd össze a spanyolokkal. A mérkõzést Dániában, Herning városában rendezik.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!