Carrick szerdán visszatérhet

Manchester United középpályása, Michael Carrick a szerdai Bajnokok Ligája mérkõzésen visszatérhet az elsõ csapatba.


Carrick az idei szezonban csupán a Community Shield döntõben volt kezdõ, azóta csereként lépett pályára, de Achilles sérülése miatt ki kellett hagynia néhány hetet.

Sir Alex Ferguson pénteken már beszámolt arról, hogy Michael elkezdte az edzéseket és hamarosan visszatérhet. Úgy tûnik, ez a visszatérés a holnapi, Mestalla-ban lejátszandó Valencia-Manchester United mérkõzésen következhet be.

 

Kedd reggel, Spanyolországba induló repülõn Carrick is helyet kapott, míg a hétvégi Bolton elleni mérkõzésen boka sérülést szenvedõ Rooney, illetve a térdproblémák miatt hetekre kidõlõ Ryan Giggs sem utazott a csapattal.

 

Így Dimitar Berbatov párja valószínûleg a két meccsen három gólt jegyzõ Michael Owen lesz a szerda esti találkozón.

 

Szintén lemaradt a Valenciába tartó géprõl Paul Scholes és Gary Neville is, ám õk nem sérülés, sokkal inkább a hétvégi idegenbeli Sunderland elleni bajnokira való pihentetés jegyében maradtak otthon.

Pozitív lehet azoknak a szurkolóknak, akik lemaradtak a Scunthorpe elleni mérkõzésrõl, hogy Bebe bekerült a Deneverések elleni keretbe is, így elképzelhetõ, hogy adandó alkalommal õt is beveti Sir Alex Ferguson.


A Vörös Ördögök Bajnokok Ligája szereplése nem igazán sikerült fényesre, csalódást keltõ 0-0-ás döntetlent értek el hazai pályán a Rangers ellen.

 

ESPN Soccernet


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!