Dalot: Várjuk a találkozást a szurkolóinkkal

A Manchester United jobb szélső védője, Diogo Dalot örül annak, hogy a világ számos tájáról érkező szurkolók előtt játszhat majd a 2022-es felkészülési túrán.


Erik ten Hag csapata Bangkokba, Melbourne-be, Perth-be és Olsóba utazik, hogy felkészüljön a Premier League közelgő szezonjára, a programban pedig intenzív edzések és izgalmas találkozók szerepelnek.

 

A klubmédiának adott interjújában Dalot megosztotta lelkesedését azzal kapcsolatban, hogy a Vörös Ördögök világméretű szurkolótábora előtt léphet majd pályára.

 

"Nagyszerű, hogy ismét találkozhatunk a szurkolókkal a stadionokban, ez a futball fontos része. Csodálatos lesz körbeutazni a világot és megtapasztalni a szeretetet és támogatást a szurkolóink részéről. Jó érzés, hogy ismét lesz rendes felkészülési szezonunk."

 

 

A 2022-es felkészülési túra lesz az első alkalom a United szurkolói számára, amikor láthatják Erik ten Hag munkásságának eredményét a csapatnál, Dalot pedig izgatottan várja, hogy együtt dolgozhasson az új menedzserrel.

 

"Biztos vagyok benne, hogy látni fognak néhány új dolgot, ötletet az új menedzser részéről. Bízunk benne, hogy ezek nagyszerű dolgok lesznek és elkezdünk szépen építkezni."

 

"Megfelelően kell edzenünk a felkészülési időszakban és bízom benne, hogy sikerül majd jól kezdeni a szezont."

 

Ez lesz a United első felkészülési túrája 2019 óta, miután a világjárvány miatti korlátozások az elmúlt években ezt nem tették lehetővé. A 23 éves játékos lekesíti annak a lehetősége, hogy így eljuthat több különleges helyszínre a világ különböző pontján.

 

"Ez az időszak mindig izgalmas, miután visszatérünk a nyaralásból. Újra együtt vagyunk, találkozunk a szurkolóinkkal, akik a világ minden tájáról érkeznek. Nagyszerű országokba fogunk utazni és alig várjuk, hogy találkozzunk a Manchester United szurkolóival."

 

"Perth-ben már jártam, viszont még soha nem voltam Melbourne-ben, vagy Bangkokban. Ezek nagyszerű helyek és alig várom, hogy ott játszhassak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!