Hivatalos: Új szponzor a mezeken

A Manchester United egy több évre szóló globális partneri megállapodást jelentett be a DXC Technology piacvezető IT szolgáltatásokat nyújtó vállalattal, amely során a két cég azért fog együtt dolgozni, hogy erősítsék szurkolóknak szóló digitális ajánlatukat.


A 2022/23-as szezontól a DXC neve látható lesz a klub hazai, vendég és harmadik számú mezein is, világszerte a globális tech cégre irányítva a figyelmet.

 

A Manchester United kapcsolatokért és partnerségekért felelős ügyvezető igazgatója, Victoria Thompson így kommentálta a bejelentést:

"Büszkék vagyunk, hogy mez ujj és digitális átalakulás partnerünkként köszönthetjük a DXC-t. Mi két olyan szervezet vagyunk, amelyek osztoznak a technológia erejébe vetett hitben és hogy ennek nagy szerepe lehet a folyamataink javításában."

 

"A DXC technológiai szakértelme segíteni fog abban, hogy a Manchester United a digitális átalakulás élére állva hatékony módokat találjon új és izgalmas szurkolókkal kapcsolatos interakciók létrehozására. A lehetőségek végtelenek, mi pedig már nagyon várjuk, hogy a DXC-vel közösen dolgozhassunk digitális kínálatunk fejlesztésén."

 

 

A DXC Technology operatív igazgatója, Chris Drumgoole így folytatta:

"A Manchester United egy nagy történelemmel rendelkező klub, mi pedig büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a klub új érájának."

 

"Legyen szó a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sportcsapatáról, vagy a Fortune 500 cégeinek digitális átalakulását vezénylő cégről, a Manchester United és a DXC a világklasszis műveletek levezényléseinek szakértője. Vált vállvetve fogunk együtt dolgozni abban a hitben, hogy a technológia erejével mindannyian nyerhetünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!