Hivatalos: Levitt végleg a Dundee-hoz igazolt

A Dundee United nem nyilvánosságra hozott összegért szerződtette a Manchester United saját nevelésű játékosát, Dylan Levittet.


A támadó középpályás két éves szerződést írt alá a Jack Ross irányította csapathoz.

 

Dylan a Vörös Ördögök akadémiáján nevelkedve 10 évet töltött el, mielőtt 2018-ban aláírhatta első profi szerződését. A rá következő szezonban a felnőtt csapatban való debütálás se maradt el, amikor egy Astana elleni idegenbeli Európa-liga csoportmérkőzésen léphetett pályára.

 

Ezt követően kölcsönben a Charlton Athletic és az NK Astra 1961 gárdáját is erősítette.

 

A Manchester United legendája, Ryan Giggs irányítása alatt a walesi felnőtt válogatottba is bekerült 19 évesen. Azóta összesen 12 alkalommal ölthette magára hazája mezét, így ott volt az egy évvel elhalasztott 2020-as Európa-bajnokságon, de részt vett a walesiek Nemzetek Ligája összecsapásain és tagja volt a világbajnoki kvalifikációt kivívó csapatnak is.

 

 

A 21 éves játékos a 2021/22-es idényt már a Dundee United játékosaként töltötte kölcsönben, ahol gyorsan a szurkolók kedvencévé vált. 25 mérkőzésen számos kiemelkedő teljesítmény mellett 5 gólt és egy gólpasszt láthattak tőle. 

 

A Manchester Unitednél mindenki szeretnék megköszönni Dylannek a klubért tett szolgálatait és minden jót kívánnak neki karriere további részéhez.


Dundee United FC

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!