Bemutatták az új hazai mezt

A Manchester United büszkén mutatja be a 2022/23-as szezon hazai mezét, melyen 2015 óta először tér vissza a klasszikus galléros dizájn.


A teljesítmény, a kényelem és a klub öröksége inspirálta a stílusos 2022/23-as hazai mez megjelenését, amely a klub történetének legemlékezetesebb szereléseire hasonlít. Az új szerelés megjelenése tisztelgés azon nagyjaink felé, akik egykoron a pályán és azon kívül is sajátossá tudták tenni a United szerelését.

 

 

Az autentikus mez teljes egészében újrahasznosított anyagokból készült, emellett pedig heat.rdy technológiával rendelkezik, amely hűvösen és szárazon tartja viselőjét. A heat.rdy képes szabályozni a testhőmérsékletet azáltal, hogy maximalizálja a légáramlást és könnyedén elvezeti az izzadtságot.

 

 

A 2022/23-as mez replika változata is ugyan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik és hasonló előnyöket kínál, mint az autentikus változat, köszönhetően az ADIDAS legújabb, Aeroready Keep Dry technológiájának. 

 

 

Az évek során számos mezen láthattuk a gallért, számos legendás játékos viselt ilyen stílusú mezt Unitedes pályafutása során. A legújabb hazai szerelés ennek visszahozatalával tiszteleg a klub és annak egykori legendái előtt. 

 

 

Inigo Turner, az ADIDAS formatervezési igazgatója a következőket mondta:

"A galléros mez ikonikus a Manchester United történetében. A klub számos nagy pillanatot élt meg, miközben játékosai galléros mezt viseltek. Szerettünk volna tisztelegni a United gazdag történelme és a legendás játékosai előtt."

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!