McTominay: Ten Hag filozófiája teljesen érthető

A Manchester United játkékosa, Scott McTominay elismerően nyilatkozott Erik ten Hagról és arról, hogy milyen játékot szeretne játszatni.


A 39-es mezszámú játékossal Bangkokban készített interjút a klubmédia, a beszélgetés során pedig betekintést engedett az új menedzser módszereibe. Scott múlthét hétfőn tért vissza az edzőközpontba miután júniusban még a skót válogatottban szerepelt, most pedig igyekszik minél jobb erőnléti állapotba kerülni a szezon előtt.

 

Ten Hag a legapróbb részletekre való odafigyelésről híres, az ehhez szükséges edzői módszere pedig rengeteg sikert hozott a hollandnak az Ajaxnál töltött időszak alatt.

 

"Van elképzelése arról, hogy hogyan akar játszani és nagyon-nagyon jól tudja ezt átadni a játékosoknak" - mondta McTominay. "Ugyan ez a helyzet a segédjeivel és jól érthető számunkra a játékstílusuk és a filozófiájuk."

 

"Most rajtunk, játékosokon múlik, hogy át tudjuk-e ezt venni tőlük és megtegyünk mindent ennek érdekében az előttünk álló évben."

 

 

A tavalyi, csalódást keltő szezont követően McTominay eltökélt szándéka az, hogy ezt helyrehozza és elárulta, hogy mi a motivációja a 2022/23-as idényre.

 

"A tavalyi szezon véget ért, most minden energiánkat az újra kell fordítanunk. Ahogy azt már a menedzser is elmondta, azért vagyunk itt, hogy keményen dolgozzunk és nem azért, hogy városnéző körutakat tartsunk. Itt az ideje dolgozni és koncentrálni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!