Pellistri: Dolgozunk tovább

A Manchester United támadója, Facundo Pellistri a Liverpool elleni 4-0-s győzelmet követően ragaszkodott ahhoz, hogy neki és társainak tovább kell folytatniuk a kemény munkát.


Tökéletes kezdés volt a Pool elleni 4-0-s győzelem Erik ten Hag vezetésével, melynek első félidejében a Vörös Ördögök háromszor is betaláltak, majd Pellistri is beköszönt a második játékrészben a Rajamangala Stadionban.

 

Az uruguayi válogatott játékos értékes tapasztalatokat szerzett az előző idényben a Deportivo Alavesnél töltött időszakában, majd visszatért és csatlakozott társaihoz a 2022-es felkészülési időszakban.

 

"Nagyon jó kezdés volt egy csodálatos és nagyon kemény csapat ellen. Úgy gondolom, hogy jól teljesítettünk és nagyon boldog vagyok, hogy gólt tudtam szerezni a csapatnak és, hogy a végén nagy különbséggel tudunk nyerni."

 

"Jó így kezdeni. Hosszú és kemény felkészülési szezon vár ránk, nekünk pedig folytatnunk kell a kemény munkát. Nyilvánvalóan mindig jó nyerni, hiszen ezért dolgozunk, hogy megnyerjük a meccseinket."

 

 

A második játékrész elején Ten Hag 10 játékosát is lecserélte, a friss erők között pedig az uruguayi támadó is helyet kapott, így megmutathatta, hogy mire is képes. Eric Bailly nagyszerű felfutásának köszönhetően lehetőség adódott számára, hogy tovább növelje a csapat góljainak számát, Amad visszapasszát pedig tökéletesen juttatta a Pool hálójába.

 

"Elképesztő volt. Elképesztő játékosaink vannak, akikkel könnyű együtt játszani. Nagyon boldog vagyok, hogy osztozhatok az öltözőn velük, mert sok tapasztalatuk van és sokat segítenek nekem."

 

A United most Ausztráliába utazik, ahol a Melbourne Victory ellen játszák majd a következő mérkőzésüket, melyet szintén élőben követhettek az MUTV-n keresztül, Pellistri pedig alig várja, hogy a csodálatos thaiföldi szurkolók támogatását követően találkozzon a United ausztrál szimpatizánsaival is.

 

"Elképesztőek voltak. Rengeteg szurkoló eljött és hihetetlenek voltak. Nagyon örülök nekik."

 

"Izgatottan várom, hogy mi vár ránk Ausztráliában, várom, hogy találkozhassak az ottani szurkolókkal is. Hihetetlen, hogy a United szurkolói mindenhol ott vannak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!