Gibson kész távozni

A középpályás üdvözli a Sunderland érdeklõdését.


A Sunderland által kiszemelt Darron Gibson elárulta, amennyiben nem kap nagyobb rendszerességgel lehetõséget, kész távozni az Old Traffordról.

A Skysports.com a hét elején számolt be arról, hogy a Fekete Macskák a Manchester United három játékosát szemelték ki, az említett Gibson mellett még Wes Brown és John O'Shea szerepel kívánságlistájukon.

Gibson jelenleg arra vár, hogy az érdeklõdés komollyá válik-e, mert számára nem jelent gondot a költözés a Sunderlandhez abban az esetben, ha az karrierének jót tesz.

Giovanni Trapattoni, Írország szövetségi kapitánya korábban már sürgette játékosát, váltson csapatot, hiszen Sir Alex Fergusonnál csak kis szerep jut neki, a 23 éves középpályás pedig jelezte, talán eljött az idõ a váltásra.

 


"Ha a Sunderland hármunkat megszerezne, hihetetlen üzlet lenne" - mondta Darron.

"Nem lenne gond a váltás, mert a legtöbb amit akarok, hogy minden a legjobb legyen. Szóval ha az a legjobb nekem, hogy elhagyom a klubot és máshova megyek, ahol minden héten játszhatok, akkor legyen."

"Nem ültem még le Sir Alex Fergusonnal, de ha nem kapom meg a következõ szezonra azt a lehetõséget, amit szeretnék, akkor távozom. Lassan 24 leszek, ha nem játszom rendszeresen, akkor lépnem kell máshova."
 


sky

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!