Barátságos meccs a Wrexham ellen

A Manchester United szerda délelőtt újabb felkészülési mérkőzésen lép pályára a National League-ben szereplő Wrexham ellen.


A Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában lévő csapat elleni összecsapást a Vörös Ördögök carringtoni edzőközpontjában rendezik meg zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül, az extra felkészülési találkozó célja pedig nem más, mint, hogy Erik ten Hag extra játékperceket adjon Christian Eriksennek és Lisandro Martineznek, akik első alkalommal lépnek majd pályára a United szerelésében.

 

 

Eredeti tervek szerint a United ifjúsági csapata várta volna a Wrexham együttesét, azonban a holland menedzser úgy döntött, hogy csapatának szüksége van plusz egy felkészülési találkozóra a 2022/23-as idény kezdetét megelőzően.

 

 

Ten Hag nagyon szeretné, ha Eriksen és Martinez mielőbb összeszokna újdonsült társaival és tervei szerint James Garnernek is játéklehetőséget biztosítana, mert még nem született döntés a fiatal játékos jövőjével kapcsolatban, ugyanakkor Ronaldoval nem számol jelen pillanatban a felkészülési találkozókon.

 

A portugál klasszis jövője erősen kérdőjeles jelen pillanatban, mivel közölte a klub vezetőségével, hogy megfelelő ajánlat esetén inkább távozni szeretne. Családi problémákra hivatkozva pedig kihagyta az elmúlt pár hetet a felkészülési időszakból. 

 

 

Várhatóan a Wrexham elleni összecsapást követően Ronaldo és Ten Hag leülnek elbeszélgetni a portugál támadó jövőjéről, bár sokan pozitívumként értékelik, hogy hétfőn már visszatért Manchesterbe.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!