Hivatalos: Martinez is aláírta szerződését

Lisandro Martinez átigazolásának végére is pont került és a védő végre aláírhatta 2027-ig szóló szerződését a Manchester Uniteddel, a kontraktus pedig további 1 évvel meghosszabbítható.


A védő eddigi pályafutása során 177 klubmérkőzésen lépett pályára, emellett pedig tagja az argentin válogatottnak is. Hazájával 2021-ben Copa America-t nyert, az Ajax színeiben pedig két Eredivisie címnek örülhetett ezidáig. 

 

 

Lisandro Martinez elmondta: "Megtiszteltetés csatlakozni ehhez a nagyszerű futballklubhoz. Nagyon keményen dolgoztam, hogy elérjem ezt a pillanatot és most, hogy itt vagyok még tovább fogok nyújtózkodni."

 

"Szerencsés vagyok, mert sikeres csapatok tagja voltam eddig pályafutásom során és ezt szeretném folytatni a Manchester Uniteddel is. Nagyon sok munka kell, hogy elérjük majd ezt, de szilárdan hiszek abban, hogy a menedzserrel, az edzői stábbal és újdonsült csapattársaimmal meg tudjuk ezt csinálni."

 

 

"Szeretnék köszönetet mondani az Ajaxnak és a szurkolóknak a sok támogatásért, amit kaptam. Hihetetlenül jól éreztem ott magam, de úgy érzem eljött a megfelelő pillanat, hogy kipróbáljam magam egy új környezetben. Most a tökéletes klubban vagyok ehhez."

 

John Murtough is megszólalt a transzfer kapcsán: "Lisandro kiváló játékos, aki további minőséget és tapasztalatot ad Erik ten Hag keretéhez. örülünk, hogy a Manchester Unitedhez való csatlakozást választotta és alig várjuk, hogy itt továbbfejlődve segítsen a csapatnak elérni a kitűzött célt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!