Martinez tűzben ég

Lisandro Martinez, miután az Ajaxtól a Manchester Unitedbe igazolt azt nyilatkozta, hogy mindenért harcolni fog, érzi a tüzet magában és már alig várja, hogy elkezdje pályafutását a Vörös Ördögöknél.


A védő végre csatlakozhatott Erik ten Haghoz és újdonsült csapattársaihoz, a szurkolók pedig biztosan értékelni fogják új klubja iránti szenvedélyét. Az argentin játékos a klubmédiának adott exkluzív interjújában elmondta, hogy milyen is Lisandro Martinez és, hogy mindig a sikerre törekszik.

 

"Már most érzem magamban a tüzet, tudod?" - vigyorgott nem sokkal azután, hogy megérkezett Carringtonba. "Szeretnék máris a csapattal edzeni és az biztos, hogy keményen fogunk dolgozni, hogy a klubot a legmagasabb szintre emeljük."

 

Martinez rendkívül sikerese hároméves időszakot töltött az Ajaxnál, eredményeit pedig a fiatal korában a szülőföldjén tanultaknak tulajdonítja. 

 

"A mi kultúránk nagyon szenvedélyes. Különösen a futballban. Játékosként 14 éves koromban hagytam el a hazámat és onnantól saját magamért tartoztam felelősséggel."

 

"14 évesen férfivá kellett válnom és akkoriban mindenért meg kellett küzdenem. Küzdenem kellett az életemért, a családomért és a csapatomért. Alaposan megtanultam, hogy az élet nem gyerekjáték."

 

 

Lisandro a Unitedben megforduló argentinok táborát gyarapítja és azt mondja, hogy álmában sem gondolta, hogy sikerül bekerülnie a világ egyik leghíresebb klubjába.

 

"Kezdetben nem sokan hittek bennem, szóval igen, nehéz Argentínában, különösen a kezdetekkor. Amikor elkezded, bizonytalan vagy és sokszor nehezen hiszed el, hogy sikerülni fog. Hiszel magadban, de nehéz megtenni a következő lépéseket, mert ez egy nagy lépés. Nehéz az elején elképzelni, hogy egy napon majd a Manchester Unitedben fogok játszani."

 

Az argentin szurkolók, akár csak a United szurkolói, híresen szenvedélyesek. Ez is az egyik oka volt, hogy Martinez végül a rekordbajnokot választotta.

 

"Minden meccsen, minden edzésen a maximumot fogom nyújtani és biztos vagyok benne, hogy a társaim is. Csapatként fogunk játszani."

 

"Tudom, hogy mire számíthatok a Manchester United szurkolóitól, láttam felvételeken, olvastam véleményeket, hogy mennyire szenvedélyesek. Szeretem ezt a fajta szenvedélyt, erről szól a futball."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!