Fletcher óvatos a Valenciával kapcsolatban

Darren Fletcher figyelmeztette csapattársait, nem szabad könnyedén venniük a Valencia elleni szerdai mérkõzést a Bajnokok Ligájában.


A kritikusok hamar, már a szezon elõtt leírták a Valenciát, akiknek semmi esélyük nem lehet a legrangosabb európai kupasorozat elhódítására és még a csoportkörbõl való továbbjutást sem érezték biztosnak velük kapcsolatban, a sok nagynevû játékos távozása miatt.

 

A nyári világbajnokságon aranyéremig jutó David Villa és David Silva is elhagyta a Turia-parti együttest, amellyel bár enyhítették a klub hatalmas adósságállományát, ám a csapat mozgatórugói távoztak személyükben.

 

Bár sokan féltették a Denevéreseket az összeomlástól, eddig úgy tûnik jól állják a sarat, hiszen jól kaptál el a fonalat a spanyol bajnokság nyitányán.

 

Emellett a Bajnokok Ligájában sem volt gond a startjukkal, miután idegenben 4-0 arányban legyõzték a Bursasport, így most önbizalommal telve várhatják a következõ ellenfelet, amely nem lesz más, mint a Manchester United.

 

A Vörös Ördögök csak 0-0-s döntetlent játszottak a nyitófordulóban a Rangers ellen, ezért mindenképpen javítaniuk kellene a Mestallában, ám a csapat középpályása, Darren Fletcher szerint a Unitednek soha nincs könnyû dolga spanyolföldön.

 

 

 

 

"Nagyon nehéz mérkõzésre számítok" - kezdte a skót válogatott csapatkapitánya.

 

"Az emberek lehet, hogy azt mondják, ez már nem ugyanaz a Valencia, mert már nem náluk játszik Villa és Silva."

 

"Azonban ahogy azt láthattuk a Manchester Unitednél is, ha jó játékosokat veszítesz, akkor lesznek majd mások, akik a helyükbe lépnek és a korábbinál több felelõsséget vállalnak."

 

"Fantasztikusan kezdték ezt az idényt."

 

Manchesterben nem igazán találják még az augusztusban kezdõdõ szezon ritmusát, hiszen négy gyõzelem mellett eddig négy döntetlent gyûjtöttek be, azonban egy esetleges hétközi gyõzelem elindíthatná a csapatot a helyes út felé.

 

Fletcher magabiztos azt illetõen, hogy betudják gyûjteni a Mestallában soros ellenfelük nem éppen lebecsülendõ skalpját, ugyanis a Vörös Ördögök a múltban sem vallottak szégyent, amikor szükségük volt egy jó eredmény elérésére a nemzetközi porondon.

 

"Mindegyik játékosunk nagy tapasztalatokkal rendelkezik az európai kupaporondon, ez pedig önbizalmat ad az egész csapat szellemiségének" - tette hozzá.

 

"Tudjuk, miként kell megbirkóznunk az utazás és a különbözõ játékstílus okozta fejfájásokkal."

 

"A spanyol csapatok ellen a labdatartás a mérkõzés megnyerésének kulcsa."

 

"Ha könnyen elszórjuk a labdákat, az pár percen belül meg fogja bosszulni magát."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!