Ronaldo a tárgyalások után is távozni akar

Cristiano Ronaldo a klubbal folytatott e heti tárgyalásokat követően is távozni szeretne a Manchester Unitedtől.


Ronaldo és ügynöke, Jorge Mendes kedden, a carringtoni edzőközpontban folytatott egyeztetéseket a United vezetőségével, de álláspontja nem változott meg, továbbra is Bajnokok Ligája szereplő klubnál kíván játszani és nagy trófeákat nyerni.

 

A Vörös Ördögök ennek ellenére nem szeretnék elengedni az ötszörös aranylabdást, Ronaldo pedig azt követően, hogy családi indokokra hivatkozva kihagyta a klub thaiföldi és ausztráliai felkészülési túráját, megkezdte a csapattal való edzéseket.

 

 

Ahogy az ismeretes, potenciális állomáshelyei száma jelentősen limitáltak. A Chelsea már nem opció, míg a Bayern Münchennnél és az Atletico Madridnál nyilvánosan határolódtak el a héten a játékos megszerzésétől.

 

Az Atletico szurkolói még egy "CR7 nem fogadunk szívesen" feliratú drapériát is kifeszítettek a csapatuk szerdai edzőmeccse alatt.

 

Bár ahhoz, hogy Ronaldo az Atleticohoz szerződjön, nagyon sok akadályt kellene elhárítani, ettől függetlenül a Sky Sports News értesülései szerint egyes hírforrások nem zárják még ki ennek a megvalósulását.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!