McClaren izgatott visszatérése miatt

Steve McClaren, a Manchester United segédedzője elárulta, hogy nagyon izgatott, hogy két évtizednyi távollét után visszaért a klubhoz.


McClaren 1999 és 2001 között volt Sir Alex Ferguson asszisztense, segédletével pedig a Vörös ÖRdögök triplázni is tudtak. Steve ezt követően további két bajnoki címnek is örülhetett, majd 2001-ben távozott és a Middlesbrough menedzsere lett. A Boro után még irányította az angol válogatottat, a Twente, a Wolfsburg és a Derby County csapatait is.

 

A 61 éves szakember Erik ten Hag edzői stábjának tagja lett, miután bejelentették, hogy a holland menedzser veszi át az irányítást. McClaren bevallotta azt is, hogy a klub iránti szeretete sosem múlt el függetlenül attól, hogy távol volt.

 

"Ez a klub mindig is a szívem csücske volt. Úgy gondolom, hogy ha egyszer is a Manchester Unitednél dolgozol, bármilyen pozícióban is, akkor a klub mindig is a szívedben marad."

 

 

"Ez az első pillanattól kezdve így van, azóta, hogy megérkeztem. Velem maradt végig és most nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek és segíthetek, hogy a klub ismét trófeákat nyerjen."

 

Az élvonalbeli futball hatalmas változáson ment keresztül mióta Steve távozott a Unitedtől, ám ezt követően is folyamatosan nyomon követte a csapat szereplését. A klub iránti szeretetet is ismét megtapasztalhatta már a felkészülési túrán, melyen a szállodák és a stadionok is zsúfolásig megteltek a csapat szurkolóival.

 

"Igen, van néhány ismerős és sok ismeretlen arc is, de egy futballklubnál mindig változnak a dolgok. A Manchester United sokat változott, de a világszerte tapasztalható támogatás továbbra is fenomenális és ez még növekedni fog."

 

"Azt hiszem 20 évvel ezelőtt voltunk Ausztráliában egy túrán, de azóta ez is sokkal nagyobb lett."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!