Dalot: Egyre jobb akarok lenni

A Manchester United védője, Diogo Dalot elkötelezte magát amellett, hogy saját játékát fejlessze, ezáltal pedig segíteni tudjon a Vörös Ördögöknek a szezonra kitűzött célok elérésében.


A portugál játékos nagyon várja már az új szezont, amely vasárnap kezdődik a United számára a Brighton elleni találkozóval az Old Traffordon. Dalot a United Review-nak elárulta azon vágyát, miszerint a felkészülési szezonra szeretne építkezni, amely során teljesítményével stabil tagja volt Erik ten Hag csapatának.

 

"Kijelölöm a céljaimat, melyek mind arról szólnak, hogy segítsem a csapatot, amennyire csak bírom" - mondta. "Keményen dolgozom minden nap."

 

"Szeretnék egy megbízható opció lenni a menedzser számára úgy, hogy mindig javítom a játékomat."

 

 

Noha a 23 éves játékos egyéni célként tűzi ki a személyes fejlődést, abban reménykedik, hogy a Vörös Ördögök előbbre léphetnek Erik ten Hag irányításával, miután a holland menedzser csupán 1 alkalommal szenvedett vereséget a felkészülési időszakban csapatával.

 

"Mindig jobb akarok lenni, mint amilyen voltam korábban és szeretném tovább fejleszteni a tudásom. Remélhetőleg csapatként trófeákkal zárhatjuk majd a szezont."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Brighton & Hove Albion

Premier League 2022/23, 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!