Smalling még több dicsõségre vágyik

A Manchester United védõje az U21-es trófeára hajt.


Chris Smalling az U21-es Európa-bajnokságon is megízlelné a dicsõséget azok után, hogy a Manchester Uniteddel sikeres volt a Premier League-ben.

A tehetséges hátvéd gyorsan a csúcsra jutott, miután a fél-profi Maidstone Unitedtõl alig három év alatt a Manchester Unitedbe került. Azóta Smalling az angol utánpótlás válogatottban is bemutatkozott, sõt Stuart Pearce csapatában minden bizonnyal ma este is kezdõ lesz, amikor Anglia Spanyolország ellen kezdi meg európa-bajnoki sorozatát.

Miután a klubcsapatát 19. bajnoki címéhez segítette idén, ráadásul elsõ évében, nemzetközi porondon is sikert szeretne elérni.

"Hõsies szezon ez számomra, szeretném ha folytatódna" - mondta Chris a Sunday Mirrornak.

"Õrület, ami az elõzõ évben történt velem, de ha egyszer megérzed a sikert, utána már újból és újból azt akarod átélni. Remélem egész karrierem során ez történik majd velem."

"Amikor lehetõséget kaptam, hogy a Manchester United csapatához kerüljek, tudtam, hogy egy hatalmas klubról van szó, mely rengeteg trófeát nyert már, ezért ki szerettem volna várni az idõmet türelemmel."

 


"Ilyen nagy részt kivenni a csapat sikerébõl nagyon izgalmas volt számomra. Néhány találkozóra számítottam csak, de némelyik meccs bámulatosan nagy volt."

"Úgy érzem, sokkal jobb játékos vagyok, mint voltam egy éve. Sir Alex Ferguson bízott bennem és nagyon jól érzem magam, bármi jön is velem szemben."

Smalling arról is mesélt, nem felejtette el a régebbi idõket.

"Még csak három éve volt, hogy a "non-league" (nem az elsõ négy osztály egyikében szereplõ - a szerk.) Maidstone Unitednél játszottam, ahol nem is mertem ilyen szintû mérkõzésekrõl álmodni."

"Tudom, mennyire szerencsés vagyok és talán ezért nem veszek soha semmit biztosra. Tisztán emlékszem még azokra az idõkre, amikor a Maidstone-nál játszva vittem haza a nadrágomat, zoknimat és magam mostam ki."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!