Dalot csalódott a vereség miatt

A Manchester United védője, Diogo Dalot úgy véli, hogy a nagyon rosszul sikerült első félidőnek köszönhetik a szezon első bajnokiján elért eredményt.


Erik ten Hag csapatát 2-1-re győzte le a Brighton & Hove Albion Pascal Gross duplájával, az első játékrész pedig végül döntő fontosságúnak bizonyult a végkimenetelben. 

 

A Vörös Ördögök teljesítménye a második félidőre feljavult és Mac Allister öngóljának köszönhetően sikerült szépíteniük is, de végül Graham Potter csapata győzelmet ünnepelhetett az Old Traffordon.

 

A mérkőzés lefújását követően a portugál védő az MUTV-nek adott interjújában az alábbiakat mondta.

 

"Szerintem ezt mindenki kiábrándító eredménynek érzi. Az első 45 percben nagyon rosszul játszottunk. A második felvonásban kicsit jobbak lettünk, de ez még mindig kevés volt ahhoz, hogy egy ilyen meccset megnyerjünk."

 

"Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz. Nagyon csalódott vagyok, de emelt fővel tovább kell mennünk és dolgozni a következő meccsig."

 

 

A portugál védő értékelte a csapat teljesítményét és rávilágított arra, hogy szerinte melyek voltak azok a területek, amelyeken jobb teljesítménnyel meg tudtak volna birkózni a Sirályokkal.

 

"Azt hiszem kicsit jobban kellett volna letámadnunk és akkor megállíthattuk volna a támadásaikat. Sokszor hagytuk őket szabadon játszani és engedtük, hogy mögénk kerüljenek."

 

"Ha kicsivel több agressziót viszünk a játékunkba, megállíthattuk volna őket, ahogy a második félidőben is már jobbak voltunk. Ott már sikerült többet birtokolni a labdát, voltak helyzeteink is, de ki kell elemeznünk, hogy mit csináltunk rosszul és javítanunk kell a következő meccsünkre."

 

Dalot kitért a szurkolókra is, akiket csak dicsérni tudott és elárulta azt is, hogy mostmár előre tekint, a Brentford elleni mérkőzésre, akik 2-2-es döntetlent játszottak a Leicester ellen a szezon első mérkőzésén.

 

"A szurkolók végig mögöttünk álltak, még akkor is, amikor már 2-0-s hátrányban voltunk. Tudtuk, hogy ha sikerül gólt szerezni, akkor ez továbbra is így lesz."

 

"Ez az eredmény visszalépés számunkra, de, ha továbbra is összetartunk, akkor a következő meccs már nem lesz probléma számunkra. Mindenképp meg kell néznünk, hogy mi ment félre, majd javítanunk kell a következő bajnokira."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!