Ten Hag: Sajnálom a szurkolókat

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag együttérzését fejezte ki a szurkolóknak, akik Brentfordba utaztak és végignézték a csapat 4-0-s vereségét.


Ahogy az lenni szokott a vendégszektort most is zsúfolásig megtöltötték a Vörös Ördögök szurkolói, még annak ellenére is, hogy a széles körben elterjedt utazási nehézségek nagy kihívást tudnak jelenteni. A United szimpatizánsait azonban ez sem téríthette el, hogy ott legyenek csapatuk mögött, még akkor is, ha a találkozó végül kicsit sem alakult úgy, ahogy azt szerették volna.

 

"Nagyon sajnálom a szurkolókat" - mondta Ten Hag a meccs utáni interjújába. "Mindent megtesznek, hogy támogassanak minket, mi pedig cserben hagytuk őket."

 

Még akkor is csapatukat éltették a szurkolók, amikor 4-0-s hátrányban megkezdődött a második játékrész. Többek közt a United Calypso dala is hallható volt. Arra a kérdésre, hogy van-e üzenete a szurkolók számára a vereséget követően a menedzser azt mondta:

 

 

"Nagyon sajnálom őket, nem így akarok játszani, nem így akarok teljesíteni. Rengeteg erőfeszítést tesznek, hogy velünk legyenek, nem ezt érdemlik."

 

Ten Hag sokat tanult játékosairól, a szurkolók idegenbeli támogatását pedig ezen a meccsen élhette át először igazán, mint a csapat új menedzsere.

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!