Csapathírek a Liverpool meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotával kapcsolatban a hétfői, Liverpool elleni rangadó előtti sajtótájékoztatóján.


Mintha mindkét csapat egy teljesen más dimenzióban lenne, hiszen Jürgen Klopp csapata sem tudott még nyerni az új szezonban, Erik ten Hag pedig első angol bajnoki pontjaira vadászik továbbra is.

 

Remélhetőleg ez akár már hétfő este sikerülhet majd újdonsült menedzserünknek.

 

Lendületet adhat a csapatnak, hogy Anthony Martial újra edzésbe állt Carringtonban combsérülését követően, melynek köszönhetően a szezon első két meccsét kihagyni kényszerült. Arra még kicsit várni kell, hogy kiderüljön, hogy a francia bevethető lesz-e hétfő este, viszont az biztos, hogy Victor Lindelöf továbbra is sérült és ebben a szezonban még ő sem tudott pályára lépni.

 

 

"Victor nem tért még vissza az edzőpályára, de jó hír, hogy Anthony Martial újra edz a csapattal" - mondta Ten Hag a klubmédiának pénteken.

 

A felkészülési túrán a Liverpool ellen gólt szerző Facundo Pellistri szeptemberig biztos, hogy sérülése miatt nem fog pályára lépni, emiatt pedig Ten Hag elmondása szerint nem tudják kölcsönbe adni sem a fiatal támadót.

 

Ezektől eltekintve az eddig rendelkezésre álló játékosok hétfőn is bevethetők, bár tény, hogy a múlt heti londoni találkozón elért eredményhez képest most mindenki jobb végkimenetelre számít.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!