Ten Hag: Harcolni kell a szezon során

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kitart amellett, hogy a Vörös Ördögöknek minimum a legjobb négy közé jutásért kell küzdeniük a szezon során és fordítaniuk kell a szezon elején bekövetkezett eseményeken.


A United egymás után két vereséget szenvedett a szezon elején, Erik ten Hag pedig nagyon is jól tisztában van a hétfői, Liverpool elleni találkozó jelentősségével.

 

Függetlenül az ellenféltől és a majdani eredménytől azt várja csapatától a holland menedzser, hogy mutassák meg küzdőszellemüket a pályán Jürgen Klopp alakulata ellen.

 

"Meccsről meccsre dolgozunk és most a Liverpoolon a soron következő. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy mire számíthatunk a Liverpool részéről, különösen azért, mert mi a Manchester United vagyunk."

 

"Természetesen készen kell állnunk, pontokat kell szereznünk a szezon során és ezt mérkőzésről mérkőzésre kell tennünk."

 

 

"Tisztában vagyok a rivalizálással. Itt most mi vagyunk számukra a nagy rivális és amellett, hogy minden meccset meg kell nyernünk, ezt a meccset különösen."

 

Noha mindkét fél taktikai felkészültsége hatással lehet a mérkőzés végkimenetelére, Erik mindenek előtt a megfelelő hozzáállást szeretné látni fiaitól és rengeteg önbizalmat. A holland úgy gondolja, hogy a Brentford elleni pofon megtépázta csapata lelkét, de eltökélt amellett, hogy a Manchester Unitednek foggal-körömmel kell küzdenie az ősi rivális ellen.

 

"Azt hiszem őszintén elmondtam a véleményem. Nem voltam elégedett. Lehet beszélni a futballról, a filozófiájáról, tervezésről, de az alap dolgoknak jónak kell lenniük és ez a megfelelő hozzáállással kezdődik."

 

"Egy szóval küzdőszellem kell a pályán, amit én nem láttam legutóbb már az első percben sem. Ez mindenkinek önmagban kezdődik. Majd jön, hogy csapatként cselekszünk. Kövesd a szabályokat és elveket és dolgozz keményen, amennyire csak tudsz. Ha ezt megteszed, lesz önbizalmad is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!