Ten Hag: Ragaszkodunk a tervekhez

Erik ten Hag Manchester Unitedbe vetett hitét nem befolyásolja a korábbi két Premier League vereség a Brighton és a Brentford ellen.


A United szezonja nem úgy indult, ahogy azt eltervezte és a fent említett csapatok elleni egymást követő vereségek némileg lerombolták az optimizmust, amely a thaiföldi és ausztrál felkészülési időszak során megnőtt.

 

A klubmédiának közelmúltban adott interjúja során a holland elárulta, hogy már látott előrelépést a csapatától és megerősítette, hogy a Uniteddel kapcsolatos tervek megvalósításához fokozatos építkezés kell.

 

"Ezek megerősítették a filozófiája" - mondta. "Most nyilvánvalóan kudarcként éljük meg, de ismerem az okokat és ezeken dolgozunk. Letisztázzuk ezeket, de ragaszkodni fogunk a terveinkhez."

 

Ten Hag visszautalt a szezon előtti  felkészülésre, amely során a Vörös Ördögök 4 meccsből 3-at megnyertek, 1-et pedig döntetlennel zártak. Ezek között pedig szerepel egy 4-0-s győzelem is az ősi rivális ellen.

 

 

A Melbourne Victory-t és a Crystal Palace-t is megverték, az Aston villa pedig egyenlíteni tudott a találkozó végére, ami így 2-2-vel zárult Perth-ben, majd visszatért a csapat Európába. Ezt követően jött egy vereség az Atletico Madrid ellen és egy döntetlen a Rayo Vallecano elleni találkozón.

 

Erik nagyon elégedett volt a dolgok alakulásával egészen a Matracosok elleni meccsig és, bár az eredmények azóta romlottak, ő ezt a folyamat természetes részének tekinti.

 

Azt mondta: "Nagyon jó dolgokat láttam az Atletico Madrid elleni meccsünkig. Utána kicsit kisiklottak a dolgok, ezen pedig változtatnunk kell, viszont az ilyen az normális. Növekedni akarsz cseppenként és fontos a helyes minta és a terv megtartása."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!