Ten Hag: Martinez sikeres lesz

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy gondolja, hogy Lisandro Martinez továbbra is előre halad és rendkívül pozitív annak ellenére, hogy a 2022/23-as szezon kezdete kihívásokkal teli volt számára.


Martinez volt a Vörös Ördögök 3. nyári szerzeménye az átigazolási időszakban, aki az Ajaxtól érkezett az előző hónapban és az új idény első két meccsén szerepet is kapott.

 

Tan Hag ragaszkodott ahhoz, hogy a legutóbbi, Brentford elleni vereség ellenére is a méretei miatt kritizált argentin védő meg tudta mutatni képességeit.

 

A találkozón a United az első félidőt követően már 4 gólos hátrányban volt, Martinez pedig egyike volt annak a három játékosnak, akik a második játékrészt már nem töltötték a pályán. A 6-os mezszámú védőt Raphael Varane váltotta, Luke Shaw és Fred helyére pedig Tyrell Malacia és Scott McTominay érkeztek. 

 

 

"Szerintem ugyan olyan nehéz 45 perc volt számára, mint bármely más játékosnak a pályán" - kezdte Erik, amikor arról faggatták, hogy a 24 éves játékosnak mennyire sikerült alkalmazkodnia a Premier League ritmusához.

 

"A statisztikákban láttam, hogy megnyerte a légi párbajait és az egyéni párharcait. Mindig jól passzolt, de persze hibázott is, ahogy az egész csapat. Igazából mind a 11 játékost lecserélhettem volna, ha tehetném."

 

Martinez és társai már a ma esti, Liverpool elleni találkozóra készülnek, hogy csattanós választ tudjanak adni a pocsék kezdésre, a menedzser pedig úgy gondolja, hogy játékosainak megvan a megfelelő minősége.

 

"Jó csapatot alkotnak, ha azt teszik, amit tenniük kell. A futballban nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogy eltervezed, mert van egy ellenfeled, aki keresztül húzhatja a számításaidat, de, ha keményen dolgozol és ragaszkodsz a tervhez, meglesz az eredmény is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Liverpool

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!