Sancho: Nagy győzelem a Liverpool ellen

A Manchester United szélsője, Jadon Sancho örömének adott hangot, miután Erik ten Hag csapata 2-1-re nyerni tudott a Liverpool ellen az Old Traffordon, hétfő este.


A gyors támadó az első félidőben talált be az ellenfél tizenhatosán belülről nagyon higgadt labdakezelést követően, mellyel ügyesen becsapta James Milnert és Alisson mellett a hálóba lőtt.

 

"Miután hozzám került a labda tudtam, hogy meg kell őriznem a hidegvérem" - mondta a 22 éves játékos. "Láttam a rést, bíztam magamban és sikeresen befejeztem az akciót."

 

"Csak össze kell szedned magad és nyugodtnak maradnod."

 

A meccs hajrájában a United szurkolói is a csapat mögött álltak, Ten Hag fiai pedig megőrizték 2-1-es előnyüket. A vendégek nagyobb nyomást helyzetek a Vörös Ördögökre, viszont nem sikerült másodszor is áttörniük a United védelmét, emellett a  házigazdák jól irányították a mérkőzést és profi módon kezelték Jürgen Klopp csapatát.

 

 

A szezon első győzelmét követően Sancho pedig nem győzte dicsérni a United teljesítményét.

 

"Nagy győzelem volt" - mondta. "A múlt heti, Brentford elleni teljesítményünk után tudtuk, hogy meg kell mutatnunk a sikeréhségünket és a hitünket. Nagyon örülök, hogy most megszereztük a 3 pontot."

 

Ten Hag csapata sokkal dinamikusabb játékot mutatott, mint az előző fordulóban, a holland stílusa pedig olyan, aminek a fiatal szélső is nagyon örül.

 

Azt mondta: "Az előszezonban is tudtuk már, hogy nagyon intenzív lesz. Játékosként örülünk, hogy ezt a stílust játszhatjuk. Nagyon fiatalok vagyunk, energikusak vagyunk, így tudunk ilyen jellegű játékot produkálni. Most pedig az a fontos, hogy ezt a lendületet megtartsuk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!