Csapathírek a Leicester elleni meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotáról a Leicester elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök a Liverpool és a Southampton elleni győzelmekre szeretnének építeni a jelenlegi sereghajtó ellen, akiknek csupán egyetlen bajnoki pontja van.

 

A St. Mary's-ben látott elkötelezettségre és elszántságra biztos, hogy szükség lesz a Rókák ellen, akik ellen a holland menedzser ismét számíthat a sérülésből visszatérő Victor Lindelöf játékára.

 

A svéd válogatott játékos ismét a csapattal edzett, de egy teljes mérkőzéshez ez még kevés a majd két hetes kihagyása után, ezért inkább az a valószínű, hogy a cserepadon kap helyet a King Power Stadionban.

 

 

Sajnos Anthony Martial bevethetősége továbbra is kizárt, Antony átigazolása pedig még folyamatban van, viszont a brazil nagy valószínűséggel bevethető lesz a hétvégi, Arsenal elleni bajnokin. 

 

"Victor Lindelöf már a csapattal edz, meglátjuk milyen erőnléti állapotban van, hiszen még csak egy edzésen van túl" - mondta a menedzser. "Két-három hétig távol volt, Martial pedig továbbra sem bevethető."

 

Casemiro ott lehet a kezdőben újdonsült csapatában, miután a Szentek ellen már csereként lehetőséget kapott a múlt hétvégén.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

Premier League, 5. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!