Ten Hag az átigazolásokról

Erik ten Hag azt mondta, hogy nem számít további érkezőkre a nyár folyamán azt követően, hogy befejezik az átigazolási procedúrát Antony és Dubravka ügyében.


A klub kedden jelentette be, hogy megállapodtak az Ajax csapatával Antony átigazolásáról, illetve a tervek szerint sikerül a Newcastle kapusát, Dubravkat is a Vörös Ördögökhöz csábítani kölcsönben 2. számú hálóőrként.

 

Ezek a folyamatok várhatón még az átigazolási ablak bezárulása előtt befejeződnek, viszont Ten Hag szerint ezzel a nyáron érkezők névsora le is zárul.

 

"Antony? Elsőzör legyen aláírva a szerződése. Megállapodás van a két klub között, de a papírmunka még nem fejeződött be, így nem is mennék még ebbe mélyebben bele."

 

"Hogy ezzel vége-e számunkra az átigazolási időszaknak? Azt hiszem, igen."

 

 

"Persze, ha adódik egy nagy lehetőség, akkor nyitott szemmel járunk, ahogy egy top klubhoz az illik, további távozók viszont lehetségesek, de Aaron Wan-Bissaka marad."

 

A védő az aktuális szezonban még nem szerepelt a kezdőben, de fontos szerepet játszott a Liverpool elleni 2-1-es győzelem során a mérkőzés hajrájában. Ten Hag sajtótájékoztatójában azt mondta védőjéről, hogy Aaron marad a Unitednél.

 

"Aaron itt van és szeretnénk, ha maradna. Tehát minimum január elejéig biztosan velünk lesz. A most meglévő kerettel fogunk játszani."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leicester City - Manchester United

Premier League, 5. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!