Gibson kész távozni a Sunderlandbe

A SkySports.com értesülései szerint a Sunderland csapata közel áll ahhoz, hogy leigazolják a Manchester United középpályását, Darron Gibsont.


Gibson két Unitedes csapattársával, Wesley Brownnal és John O'Shea-vel teheti át székhelyét a Stadium of Lightba 12 millió font ellenében.

 

A források úgy vélik, a tárgyalások jól haladnak és Gibson egyetért a feltételekkel, amelyek alapján a Fekete Macskák játékosává válhat.

 

A Sunderland 5 millió fontot fizetne a 23 éves középpályás szolgálataiért és a United kész, hogy elengedje ír válogatott játékosát.

 

 

Gibson nem szívesen fogadta el a tényt, hogy el kell hagynia a Unitedet, miután nem tudta kiharcolni helyét az elsõ csapatban és reméli, hogy karrierjét újrakezdheti a wearside-i együttesnél.

 

Az ír válogatott játékos segíthet a Liverpoolba távozó Jordan Henderson által keletkezett ûrt betölteni Steve Bruce csapata számára.

 

A Sunderland jelenleg arra vár, hogy megvizsgálják a lehetõségét Brown és O'Shea leigazolásának, így akár három játékos is költözhetne az Old Traffordról az idén nyáron ugyanabba a csapatba.

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!