Hivatalos: A United Európa-liga kerete

A Manchester United 25 fős keretet nevezett az Európa-liga csoportkörére.


A Real Sociedad, a Sheriff Tiraspol és az Omonia Nicosia társaságában alkott E-jelű kvartettben rendezendő mérkőzésen nem csak a listán szereplő játékosok léphetnek majd pályára, ugyanis a B-listán szereplő játékosokat akár mérkőzésről-mérkőzésre is nevezni lehet.

 

Az UEFA szabályzása szerint a 2001 január 1. után született, saját nevelésű játékosokat nem kell nevezni, így például Anthony Elanga sem kell, hogy felkerüljön a nevezési listára.

 

Az UEFA szabálykönyve kimondja, azok a játékosok számítanak saját nevelésűnek, "akik 15. születésnapjuk után, az UEFA-nál való regisztrálásukat követően megszakítás nélkül két évet töltöttek egy klubnál - vagy egymás után három évet, amely során maximum egy, 1 évig tartó kölcsönjátéka volt egy azonos szövetséghez tartozó klubnál". 

 

"16 éves játékosok is nevezhetőek, amennyiben a megelőző két évet megszakítás nélkül a klubnál töltötték."

 

 

A Manchester United hat nyári átigazolása közül mindegyik nevezésre került, így bevethetőek lehetnek a csütörtöki, Old Traffordon rendezett első csoportmérkőzésen, a Real Sociedad ellen.

 

EURÓPA-LIGA KERET

Kapusok: David De Gea, Martin Dubravka, Tom Heaton.

Védők: Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Középpályások: Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Fred, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Jadon Sancho, Donny van de Beek.

Csatárok: Antony, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Cristiano Ronaldo.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!