Dalot: Készen kell állnunk a Real Sociedad ellen

Diogo Dalot szerint csütörtökön este egy eltökélt Real Sociedaddal fognak találkozni, akik nehéz erőpróba elé fogják őket állítani az Old Traffordon.


A 2022/23-as európai kupaszezon első ellenfele a baszk együttes lesz a Vörös Ördögök számára, majd az E-csoportban találkoznak még a Sheriff Tiraspol és az Omonia Nicosia csapataival is.

 

A második számú európai kupasorozat nyitómérkőzésére előretekintve Dalot megosztotta a La Liga csapattal kapcsolatos ismereteit és az erősségeiket. 

 

"Ők egy tipikus spanyol csapat, akik nagyon jók labdabirtoklásban" - kezdte.

 

"Irányításuk alatt akarják tartani a mérkőzéseket. Tudják, hogy egy kemény helyre jönnek [Old Trafford], de nem fogják háttérbe szorítani a karakterisztikus jellemzőiket."

 

"Olyan játékosokkal rendelkeznek, akik képesek megtartani a labdát, akik helyzteket tudnak kidolgozni és gólokat szerezni, szóval erre készen kell állnunk."

 

 

A San Sebastian-i klub jól kezdte a 2022/23-as bajnoki szezont, ugyanis négy forduló alatt hét pontot gyűjtöttek a spanyol pontvadászatban.

 

A Sociedad elleni találkozót megelőzően Dalot elárulta, gyakran követi a spanyol meccseket és tudja, hogy mire számíthat a La Real ellen, amikor csütörtökön este az Álmok Színházának gyepére lépnek majd.

 

"Én nagyon szeretem [a La Liga-t]" - kezdte.

 

"Gyakran követem a mérkőzéseket."

 

"Egy nagyon jó bajnokság, mi pedig tudjuk, hogy kemény mérkőzés vár majd ránk. Nagyon jó minőséget képviselő keretük van, amely problémákat okozhat számunkra, de nekünk erre készülnünk kell és készen kell állnunk mindenre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!