Csapathírek a Sheriff meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag friss hírekkel szolgált csapata állapotát illetően, a Sheriff Tiraspol ellni Európa-liga találkozót megelőzően.


A Vörös Ördögök a kisinyovi Zimbru Stadionban folytatják az E csoport küzdelmeit és igyekeznek talpra állni a Real Sociedad elleni vereségből. 

 

A holland menedzser játékosainak egy teljes hete volt a felkészülniük a moldovai útra, mivel a Premier League múlt hétvégére tervezett fordulóját Őfelsége, II. Erzsébet királynő halála miatt tiszteletből elhalasztották. Ten Hag a múlt csütörtöki La Real elleni találkozóhoz hasonlóan kényelmesen belenyúlhat csapata összeállításába és nagyon szeretné megszerezni első európai kupagyőzelmét a Uniteddel.

 

Marcus Rashford nem csatlakozott az utazó kerethez, egy kisebb sérülés miatt Manchesterben maradt. 

 

"Nem bevethető" - erősítette meg Ten Hag, amikor támadójáról kérdezték. "Ez még mindig az Arsenal elleni meccs következménye, izomsérülése van."

 

 

Rashford idei formája az angol válogatott szövetségi kapitányának, Gareth Southgate-nek a figyelmét is felkeltette és a United támadója ismét ott lehet a Háromoroszlánosok keretében a közelgő válogatott mérkőzéseken. 

 

"Úgy gondolom, hogy nagyszerűen tért vissza erre a szezonra és megmutatta a benne rejlő lehetőségeket és minőséget" - dicsérte Rashfordot a United menedzsere.

 

A moldovai utazásnak több hiányzója is akad, mint például Anthony Martial, Donny van de Beek és Aaron Wan-Bissaka, de Erik ten Hagnak még így is erősnek mondható a 25 fős kerete. A nyáron érkező játékosok mindegyike elutazott a csapattal és készen állnak arra, hogy megmérettessék magukat.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!