Bruno: A következő meccsre kell fókuszálnunk

A Manchester United csapatkapitánya a derbin Bruno Fernandes volt, aki arra buzdítja társait, hogy a Manchester City-től elszenvedett vereséget követően találják meg ismét hitüket a következő mérkőzésig.


A Vörös Ördögök 6-3-ra kaptak ki a városi riválistól úgy, hogy már az első játékrészben 4-0 volt a házigazdák előnye. A fordulást követően a United Antony találatával és Martial duplájával tudtak szépségtapaszt tenni az elkeserítő végeredményre, melyet Guardiolák részéről Erling Haaland és Phil Foden mesterhármasai okoztak.

 

A portugál középpályás úgy érzi, hogy a válogatott szünet előtti eltökéltség hiánya lehetőséget adott a City számára, hogy leuralják a játékot, főleg az első félidőben.

 

"A legelején nem hittünk igazán magunkban és ez sok problémát okozott nekünk és azt eredményezte, hogy már korán hátrányba kerültünk" - mondta Fernandes.

 

 

"Szerintem a második félidő sokkal jobban sikerült. Jobban kontroll alatt tudtuk tartani a játékot, amikor nálunk voltt a labda. A különbség is csökkent, így kockáztatnunk kellett. Amikor meg kockáztattunk, akkor gólt is tudtunk szerezni. Próbáltunk fent maradni a kapujuk előtt, de sajnos újabb gólokat kaptunk, nem lehet ennyi teret adni a City-nek."

 

"Nyilvánvaló, hogy nagyon csalódottak vagyunk, de most itt az ideje a következő meccsre koncentrálni és visszahozni a szünet előtti teljesítményünket, a hitet, az összetartozást és tudatosítanunk kell magunkban, hogy nem maradhatunk a padlón és javítanunk kell a jövőre nézve."

 

A United következő mérkőzésére csütörtökön kerül sor az Európa-ligában, az Omonia Nicosia ellen, Cipruson, majd vasárnap a Goodison parkba utaznak, hogy megmérkőzzenek az Evertonnal.

 

A zsúfolt októberi menetrend miatt a Vörös Ördögök 8-asa úgy gondolja, hogy a City elleni vereséget követően jó mérkőzések lesznek arra, hogy újjáépítsék a csapat önbizalmát.

 

"Ez jó dolog" - erősködöt. "Nincs sok idő a sebek nyalogatására, de van esély jó eredményeket elérni, jó teljesítményt lerakni az asztalra, melyek nagyobb önbizalmat adhatnak a csapatnak. Most az Európa-ligában is bizonyítanunk kell és meg kell nyernünk a következő meccset és az összes meccset, ami ránk vár."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!