Ten Hag a mérkőzések irányítását várja csapatától

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere az Omonia Nicosia elleni mérkőzést megelőzően a klubmédiának adott exkluzív interjújában beszélt acélos eltökéltségéről azzal kapcsolatban, hogy pozitívan kell reagálniuk a városi rivális elleni kudarcra.


A ma esti Európa-liga összecsapás lehetőséget ad egy újabb győzelmi sorozat megkezdésére, miután az Etihad Stadionban 6-3-as vereséget szenvedtek azt követően, hogy az ezt megelőző 4 Premier League találkozójukat megnyerték.

 

Ten Hag nagyra becsüli Neil Lennon legénységét, akik szeretnék megnehezíteni az angol rekordbajnok dolgát Cipruson és felszólította játékosait, hogy javítsák hozzáállásukat, mivel sűrű hónap elé néznek.

 

Erik, a hétvégi kudarcot követően milyen választ vársz a játékosaidtól csütörtök este?

"Jó ellenféllel játszottunk és kaptunk egy jó kis leckét annak köszönhetően, hogy mi nem játszottunk jól. Ez megtörtént, levontuk a következtetéseket és jobban kell teljesítenünk a jövőben."

 

Milyen ellenfél lehet az Omonia Nicosia?

"Európában minden meccs más megközelítést igényel és ez nehéz. Játszottam már ott korábban és félelmetes hangulatra kell készülnünk, valamint egy jó és motivált csapatra. Számukra ez életük meccse, nekünk pedig készen kell állnunk, hogy szembenézzünk velük és a saját játékunkat játszuk. Ez az egyik fontos lecke vasárnapról."

 

Hogy értékeled a csoport jelenlegi állását?

"Nyernünk kell és legalább két győzelemre van szükségünk, de előbb jöjjön az első. Mindig mérkőzésről mérkőzésre kell haladni. Meg akarjuk nyerni a csoportunkat és ezen belül minden találkozót, ez az a színvonal, amit elvárnak a Manchester Unitedtől."

 

 

A Sheriff Tiraspol ellen határozottan és profin irányította a csapat a mérkőzést. Ez az alap, amit az idegenbeli európai mérkőzéseken elvársz?

"Nem csak az európai meccseken. Minden mérkőzésen dominálni akarunk, diktálni és irányítani a játék menetét. Ezt minden mérkőzésen máshogy lehet elérni, de ez az alap megközelítés és ebből nem engedek."

 

Jó volt újra a pályán látni Anthony Martialt, aki gólokat szerzett a hétvégén. Mennyire van fitt állapotban?

"Egy jó felkészülési szezon után lesérült és csak 1 félidőt játszott a Liverpool ellen és nagyon örülünk, hogy visszatért. Óvatosan, lépésről-lépésre fogjuk visszahozni, most játszott nagyjából 35 percet, ami jó és most ezen növelni fogunk. Meccsről-meccsre fogunk haladni és szerencsére sok meccsünk lesz."

 

Végezetül, hosszú út vár rátok Ciprusra és vissza, vasárnap pedig jön az Everton elleni bajnoki. Nem lenne szükség több időre a regenerálódásra?

"Nem számít, hogy rövid, vagy hosszú idő áll rendelkezésre, hogy pihenjünk, nekünk készen kell állnunk a vasárnapi mérkőzésre. De ezt most még gyorsan elfelejtjük, mert csütörtök este még játszanunk kell, szóval most erre koncentrálunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!