Csapathírek az Omonia meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy tűnik, hogy négy játékosára sem számíthat a csütörtök esti, Omonia Nicosia elleni Európa-liga csoportmérkőzésen.


A holland szakember kihangsúlyozta, nem arra fogja használni a találkozót, hogy játéklehetőséget biztosítson perememberei számára, miután eltökélt a három pont begyűjtésére az E-csoport vezető pozíciójának megszerzése érdekében.

 

"Mindent megteszünk a győzelemért" - jelentette ki.

 

"Ez az európai kupaporond, amely kemény. Mindig az időben legközelebbi meccs a legfontosabb. Elsők akarunk lenni a csoportban, szóval meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést."

 

Az Old Traffordon csütörtökön este 9 órakor kezdődő mérkőzést azonban nagy valószínűséggel csak az oldalvonal mellől figyelheti Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Donny van de Beek és Anthony Martial is.

 

Marcus Rashford szerdán részt vesz a csapat edzésén Carringtonban, miután felgyógyult abból a kisebb problémájából, amelyet az Everton elleni győzelem utolsó másodperceiben szedett össze, amikor egy kapura tartó lövést blokkolt. 

 

Scott McTominay a liverpooliak elleni mérkőzésen begyűjtötte szezonbeli ötödik sárga lapját, amely egy mérkőzéses eltiltást von maga után, de a nemzetközi mérkőzésekre ez nem vonatkozik, így bevethető lesz.

 

 

Amikor Christian Eriksen pihentetésének esélyéről kérdezték, Ten Hag hozzátette:

"Minden játékos esetében fontos a játékidejük megfelelő menedzselése és én pontosan ezt is teszem. Ezért van minden posztra két játékosunk. De szükségünk van játékosokra, akik minőséget képviselnek. Szóval ha egy játékosnak problémája van, akkor jöhet a helyére egy másik, ez pedig jó dolog."

 

A Goodison Parkban szerzett győztesgólját követően Cristiano Ronaldo eséllyel pályázik arra, hogy a ciprusiak ellen ismét a kezdőcsapat tagja lehessen.

 

"Mostanra egyre jobb formában van, szóval több szerepet tud vállalni, ez pedig jó dolog számára" - magyarázta Ten Hag.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!