Ten Hag reakciója a Newcastle elleni döntetlenre

Erik ten Hag elégedett volt csapata teljesítményével a Newcastle elleni 0-0-s döntetlen alkalmával, még akkor is, ha frusztrálónak érezte két kései nagy lehetőségük kihagyását.


Fizikális teszt

"Csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült nyernünk, mert a teljesítményünk jó volt. Sikerült kapott gól nélküli mérkőzést lehoznunk, a támadósortól kezdve a védőkig jól presszingeltünk és szerintem irányításunk alatt tartottuk az eseményeket. Azt gondoltam, hogy a mérkőzés bizonyos szakaszaiban jól sáfárkodtunk a labdával annak birtokában, különösen a második játékrészben. Az első félidőben nagyon sok hibánk volt. Egy olyan fizikális csapat volt az ellenfelünk, mint a Newcastle, akikkel legalább felvettük a harcot. A végén győzhettünk volna és meg is érdemeltük volna a győzelmet. Az egy nagy bók a csapatunknak, hogy egy ennyire fizikális teljesítménnyel győzelmet érdemeltünk volna a bajnokság fizikálisan talán legerősebb csapatával szemben. Ha erre képes vagy, akkor folytatnod kell a megkezdett utat."

 

Plusz pontok

"A játékunk minden részletében, még a presszingben is sokkal jobbak voltunk a szünet után és különösen a labda birtokában jobbak és higgadtabbak voltunk. Megvertük őket a középpályán és helyzeteket dolgoztunk ki. Ők (a játékosok) mindent kiadtak magukból, amit tudtak, egyénileg és csapat szinten egyaránt és megérdemelték volna a győzelmet, mert mi dolgoztuk ki a helyzeteket. Két nagy lehetőséget hagytunk ki - amelyet nekünk lehetett és kellett volna kihasználni és belőni a győztesgólt. Nagyszerű elfutás volt Rashy-től Fred helyzete előtt és volt egy remek beadás Casemirotól, amelyből Rashy-nek eredményesnek kellett volna lennie."

 

 

Rashford kései beállása

"Igen, ő két jó helyzetet dolgozott ki. Az elsőnél jól tette vissza a labdát a kapus kicselezése után, a második pedig a fejese volt. Hatással volt ránk, ez is az, amit elvárok a kispadról csereként beálló játékosoktól. Úgy döntöttünk, hogy a csapatunk frissítésére van szükségünk és szerintem ez nagyon jól is sikerült számunkra."

 

Bírói döntések

"Nincsen hozzá kommentárom, mindenki látta a történteket. Meg lehet próbálni érdeklődni róluk, de mindenki látta a meccset. Onnantól már mindenki maga meg tudja ítélni, hogy milyen volt a csapat és milyen a bíró teljesítménye. Nem én, ezt nem én fogom megtenni."

 

Megfelelő mentális hozzáállás

"A végén fizikális, majd mentális kérdések merültek fel. Hogy miként folytatjuk. Begörcsölt az ellenfelünk játékosainak lába, annyira sok futásra késztettük őket, amikor nálunk volt a labda, mert a mi presszingünk jó volt. Az utolsó pillanatokban feltörtük őket, de nem tudtuk eldönteni a találkozót azáltal, hogy gólt szerzünk. Szóval a teljesítményünkkel elégedett vagyunk, az eredmény miatt viszont csalódottak vagyunk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!