Ten Hag: Megfelelően kell menedzselni az opcióinkat

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag kijelentette, a Newcastle United elleni kezdőcsapat kijelölésekor nyitva kellett hagynia lehetőségeit a támadószekcióban.


A Vörös Ördögök nélkülözni voltak kénytelenek Anthony Martialt, így Cristiano Ronaldo rohamozott csatárként a Szarkák ellen 0-0-s döntetlenre végződőtt találkozón.

 

Marcus Rashford a kispadról állhatott be a második játékrész utolsó felében, de ő se tudott segíteni a mérkőzés eldöntésében, így végül pontosztozkodással zárult az Old Traffordon rendezett mérkőzés.

 

Fred és Rashford is közel álltak pedig ahhoz, hogy otthon tartsák mindhárom bajnoki pontot, amely kapcsán Ten Hag elmondta, a sűrű menetrendjük miatt megfelelően kell rotálnia csapatát.

 

"10 nap alatt négy tétmérkőzésen kell megméretnünk magunkat" - kezdte a holland szakember hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján.

 

"A csatároknál fenn akarom tartani a frissességet, ezért rotálnunk kell ott."

 

"Voltak problémáink [Anthony] Martiallal és mivel nem bevethető, ezért kevesebbet tud játszani."

 

 

Az igen sűrű októberi hónap vége előtt még négy mérkőzés vár a manchesteriekre, amelyek közül az elsőre már szerdán sor kerül, amikor az Antonio Conte vezette Tottenham Hotspur látogat majd az Álmok Színházába.

 

Ezt szombaton este egy Stamford Bridgen rendezendő vendégjáték követi majd a Chelsea ellen, mielőtt egymás után két hazai meccsen a Sheriff Tiraspolt és a West Ham Unitedet is fogadná a Ten Hag legénység.

 

Abban a reményben, hogy sikerülni fog az elmúlt időszak jó teljesítményeire építeni, a korábbi Ajax edző annak is hangot adott, miként kívánnak pozitív eredményeket elérni mindegyik októberi megmérettetésükön.

 

"[Marcus] Rashford nem volt jó passzban és emiatt nem volt energiája a teljes mérkőzésen játszani, szóval az ilyen esetek a megoldására tervet kell készítenünk" - tette hozzá.

 

"Négy mérkőzésünk van ebben a hónapban, amelyeket mind megakarunk nyerni, vagy legalábbis megfelelő eredményt szeretnénk rajtuk elérni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 12. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!