A Sanchez-saga folytatódik

Íme a legújabb fejlemények Alex Sanchezrõl.


Ez történt szerdán reggel...

 

Szerdán a United tárgyalt az Udinesével, hogy elvigyék a Barcelona és a Manchester City orra elõl Alex Sanchezt. Az Udinese szeretné minél magasabb áron eladni Sanchezt. A játékos állítólag kijelentette: a Manchester Unitedbe menne legszívesebben a kérõk közül.

"A United tényleg megkereste az Udinesét és hivatalos ajánlatot tett."

Tehát amennyiben az eladási árról és a fizetésrõl meg tudnának egyezni, akkor valószínûleg már csak a szerzõdést és egy tollat kéne Sanchez kezébe adni.

 

Szerda délután a Talksport szakembere nyilatkozott...

 

Az olasz labdarúgó szakember, Paddy Agnew szerint a Manchester City vezeti az Alex Sanchezért folyó versenyt és nem a United.

 

"Kétlem, hogy bárki is megdöbbenne ezen, hiszen Ashley Young hamarosan az Old Traffordra igazol, és így már elég szélsõje lesz a Unitednek."

 

 

Csütörtök reggel...

 

Stefano Antonelli: "Nem akarunk létrehozni átigazolási háborút a csapatok között. Igen jó nevû klubok érdeklõdnek Sanchez iránt, a Manchester United, a Manchester City, a Barcelona és két olasz klub, mindegyik hivatalos ajánlatot tett már." (Vélhetõen a két olasz klub a Juventus és az Internazionale, szerk.)

 

A legfrissebb hír...

 

A Gazetta dello Sport értesülései szerint Sir Alex Ferguson 30,5 millió fontos ajánlatot tett Sanchezért. Ez több, mint amit a Manchester City ajánlott (egyes hírforrások szerint 22 millió, szerk.). A Juventusnak, az Internek és a Barcelonának ennél a 30,5 milliónál nagyobb ajánlatot kellene tennie tehát, míg a lap értesülései szerint a Chelsea is beszállt a chilei szélsõért folyó harcba, ha még nem lett volna elég a kérõbõl.

 

Bizonyára folytatása következik...

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!