Varane a fejlõdést helyezi elõtérbe

A Lens magasra értékelt védõje, Raphael Varane elárulta, fejlõdése érdekében egyelõre csak olyan együttesekben szeretne szerepelni, ahol célja elé nem gördül akadály.


A 18 éves védõ roppant megfontolt a nagy európai kérõkkel kapcsolatban, miután a Ligue 1-ban berobbant meggyõzõ játékával.

 

A benne rejlõ, vitathatatlan potenciált nem lehet tagadni, a kontinens top klubjai is felfigyeltek rá és jelenleg is figyelik a rendkívül tehetséges védõt.

 

A legfrissebb jelentések szerint a Manchester United 9 millió fontos ajánlatot készül tenni a tinédzser korú játékosért, azonban a Real Madrid is kész harcba szállni Varane kegyeiért.

 

A játékos tisztában van vele, fejlõdéséhez mindenképp szükségeltetik a rendszeres "elsõ-csapatbéli" futball és úgy érzi, egyelõre talán korai lenne még egy ilyen nagy horderejû lépést tennie.

 

 

Azonban világossá tette, bizonyos feltételek biztosítása mellett - mint például garancia a rendszeres szerepeltetésre - kész lenne Angliába vagy Spanyolországba költözni.

 

"Tudom, hogy van választásom" - mondta Varane.

 

"Eligazolhatok külföldre vagy csatlakozhatok egy másik Ligue One-ban [Francia 1. osztály] szereplõ csapathoz is."

 

"Ami legjobban foglalkoztat, az, hogy rendszeresen tudjak játszani, szóval alaposan át kell gondolnom a helyzetem és egy olyan klubba kell igazolnom, ahol biztosítják számomra a fejlõdést."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!