Nasri: Ne hallgass a szóbeszédekre

Samir Nasri arra sürgette az Arsenal szimpatizánsait, ne higgyenek minden pletykának, ami a jövõjével kapcsolatban jelenik meg a médiában.


Az átigazolási szezon során eddig több forrás is azt feltételezte, a francia válogatott játékos az idén nyáron távozik az Emirates Stadionból.

 

Jelenleg még nem írta alá új szerzõdését Arsene Wenger csapatával, ami azt jelentené, hogy a jövõ nyáron lejáró kontraktusa után ingyen igazolhatóvá válna.

 

A Manchester Unitedet többször is az érdeklõdõk listáján vélhettük felfedezni, Arsene Wenger viszont kikötötte, Nasri nem fogja elhagyni a klubot.

 

"Nem tudok mást mondani azon kívül, hogy ne hallgassatok mindenféle szóbeszédre, amit írnak vagy mondanak" - mondta Nasri.

 

"A szezon korábbi részében beszéltem a menedzserrel és akkor úgy döntöttünk, a nyár folyamán leülünk majd tárgyalni, ahol eldöntjük, hogyan is tovább."

 

 

Nasri elmúlt szezonban mutatott teljesítménye miatt reflektorfénybe került, mivel elérte célját, még következetesebb játékos lett belõle, bár a szezon végére kissé megfakult jó teljesítménye.

 

"Mint játékos, nagyon nehéz dolog, hogy mindig a tõled telhetõ legjobbat add" - mondta Nasri az Arsenal hivatalos magazinjának júliusi kiadásában.

 

"Nem szeretném, ha a tavalyi szezonom csak egy egyszeri alkalom lenne. A legjobbamat adva akarok tovább játszani és olyan szinten, ahogy azt a tavalyi szezon kezdetekor tettem."

 

"Ez a különbség egy jó játékos és egy nagy játékos között - és tudom, hogy az elvárások egyre nagyobbak lesznek felém is."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!