A Spurs kizárja Modric eladásának lehetõségét

A Tottenham vezetõi kijelentették: Modric senkinek és semmi pénzért nem eladó.


A Chelsea a héten 22 millió fontos ajánlatot tett a horvát játékosért, de Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere nevetségesnek bélyegezte az ajánlatot.


Modric korábban elismerte, szeretné elhagyni a White Hart Lanet egy másik londoni klubért, – ezzel csalódást keltve a Manchester United és a Manchester City háza táján - amely nagy valószínûséggel a Chelsea.


Daniel Levy, a Tottenham elnöke azonban elszántan próbálja megtartani az észak-londoni csapat kulcsjátékosait, így a Dynamo Zágrábtól érkezett sztárért sem kíván semmilyen ajánlatot meghallgatni a nyáron.

 


„Szeretném mindenki számára világossá tenni, hogy amint korábban is elmondtam már, egyetlen kulcsjátékosunkat sem kívánjuk eladni a nyáron” – nyilatkozta Levy a klub hivatalos honlapjának.


„A jövõ csapatát építjük most, hogy késõbb egy magasabb szinten futballozhassunk, és ehhez elengedhetetlen a minõségi játékosaink megtartása.”


„Luka Modricot sem tervezzük eladni sem a Chelseanek, sem más csapatnak, bármennyi pénzt is kínáljanak érte.”


„Ezt a hozzáállásunkat nyíltan, írásban is kifejeztük a Chelsea részére, õk azonban úgy döntöttek, figyelmen kívül hagyják ezt és ajánlatot tettek.”


„Hogy elkerüljük a további találgatásokat, had ismételjem meg önmagam: Nem fogunk alkudozni Luka esetében egyetlen csapattal sem.”


„Kérem tekintsék ezennel ezt az ügyet lezártnak.”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!